Rodi

Music, food & fun bij 17e Indian Summer Festival

Twee dagen lang ontspannen en genieten tijdens het Indian Summer Festival in recreatiegebied Geestmerambacht. (aangeleverde foto)

BROEK OP LANGEDIJK - Het Indian Summer Festival in recreatiegebied Geestmerambacht in Langedijk viert dit jaar zijn zeventiende editie. Vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli kunnen bezoekers genieten van vele artiesten. Zo heeft de organisatie voor vrijdag onder anderen Chef’Special, Broederliefde, Racoon, Jay Hardway en The Party Squad weten te strikken, terwijl een dag later Kensington, Ronnie Flex & Deuxperience Band, Jett Rebel, Quintino, Jonna Fraser, Psyko Punkz en vele anderen op het podium staan.
Daarnaast komt ook zangeres Robin S, bekend van de 90's hit 'Show Me Love', naar het festival, net als De Tante Joke Karaoke Band, de dj’s van Singlefeestje en Zer00’s Heroes.
Naast het muzikale entertainment biedt Indian Summer niet alleen een gezellige festivalmarkt maar ook verschillende foodtrucks met een uitgebreid aanbod aan vers bereid eten. Dit jaar introduceert het festival de Geestmerambacht Burger. Deze burger is een unieke samenwerking tussen Indian Summer, recreatiegebied Geestmerambacht en Natuurlijk Beheer, die de begrazing van het recreatiegebied verzorgt.
Kaarten voor het evenement zijn verkrijgbaar via www.indiansummerfestival.nl. Dagkaarten voor vrijdag 30 juni kosten €40,-, voor de zaterdag €45,-. Een weekendkaart zonder camping kost €60,-, terwijl men voor een weekendkaart met camping €80,- betaalt. Al deze prijzen zijn exclusief servicekosten. Vanaf station Alkmaar rijden er pendelbussen naar het festivalterrein.
Kijk voor meer info op www.indiansummerfestival.nl.

Artikel geplaatst op maandag 26 juni 2017 - 11:36