Rodi

Jan Bouwes Bike Event bij Manege Beukers

Spektakel gegarandeerd tijdens het Jan Bouwes Bike Event. (aangeleverde foto)

OUDKARSPEL - Wegens succes geprolongeerd: zondag 1 oktober is de tweede editie van het Jan Bouwes Bike Event, op het terrein van Manege Beukers aan de Wagenweg 12 in Oudkarspel.
Het Jan Bouwes Bike Event is een indoor en outdoor mountainbikewedstrijd voor jong en oud, jongens en meisjes, mannen en vrouwen. Er wordt gereden in verschillende klassen. Er is een mooi parcours uitgezet van 1.300 meter en in de grote binnenbak van de manege van Ronald Beukers staan diverse hindernissen. Ook buiten zijn diverse opstakels, heuvels en waterpartijen geplaatst. Per klasse wordt er tussen de drie kwartier en een uur gereden over dit uitdagende parcours. Niet alleen spectaculair om als deelnemers te ervaren, maar ook voor het publiek.
Meedoen? Inschrijven voor dit evenement kan via de website www.janbouwesfietsen.nl. Kijk op de site onder het kopje 'Bike Event Nieuws' voor een voorproefje.

Testen

Tijdens het Jan Bouwes Bike event kunnen tevens de nieuwste modellen mountainbikes worden getest. Op deze dag zijn de merken Trek en Giant aanwezig; Flyer presenteert zijn elektrische fietsen.
Deelnemers en belangstellenden zijn van harte welkom! Kijk voor meer informatie op www.janbouwesfietsen.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 07 september 2017 - 09:48