Rodi

Het verhaal van Dirk de Graaf

Dirk de Graaf staat als vrijgezellige levensgenieter van 68 jaar centraal. (Foto: aangeleverd)

ZUID-SCHARWOUDE - In het kader van ‘Een Langedijker vertelt’ staat 4 oktober Dirk de Graaf: ‘de vrijgezellige levensgenieter van 68 jaar centraal. Op uitnodiging van De Sociale Winkel en onder het genot van een kopje koffie wordt het bewogen levensverhaal van Dirk met muziek en beeld verteld.


Een gezellige middag vol verhalen over de zoektocht naar doelen, passie, en alles wat met bezieling leeft, in het magere lijf van Dirk de Graaf. "Als ik zie hoe gek de wereld is, denk ik wel eens, ik ben de enige normale die er rondloopt." Woensdag 4 oktober wordt het verhaal van Dirk verteld in de ‘De Pathefoon’ Dorpsstraat 426, Zuid-Scharwoude. Inloop vanaf 14.00 uur en om 14.30 uur leest storyteller Thea Houtenbos het verhaal voor.

Dierendag voor jong en oud

Daphne staat 4 oktober in de sociale winkel om eenieder weer van informatie te kunnen voorzien voor de hond of het langharig konijn. Tevens is er een knuffelhoek met konijnen waar jong en oud van harte welkom zijn om te komen kijken en waar kinderen of ouderen mee mogen knuffelen. Verder mogen kinderen ook nog sleutelhangers maken van strijkkralen. Dit allemaal in het teken van dierendag, dus hopelijk komen zoveel mogelijk mensen gezellig langs bij de sociale winkel. Iedereen van harte welkom.

Artikel geplaatst op maandag 25 september 2017 - 10:11

Foto's