Rodi

Een nieuwe naam én een nieuwe locatie
Van ’t Riet Boontjes Makelaars heeft wat te vieren

Met de grote opblaasbare boog over de Dorpsstraat heen, voorzien van de nieuwe logo’s, was de nieuwe locatie niet meer te missen. (Foto: aangeleverd)

NOORD-SCHARWOUDE - De feestelijke opening van de nieuwe locatie Van ’t Riet Boontjes Makelaars in Noord-Scharwoude vond afgelopen vrijdag plaats. Met de grote opblaasbare boog over de Dorpsstraat heen, voorzien van de nieuwe logo’s, was de nieuwe locatie niet meer te missen.


De gezellige inloopmiddag werd dan ook druk bezocht. Van ’t Riet Boontjes Makelaars is erg blij met deze prachtige zichtlocatie waar nu ook ruimte is voor een vestiging van De Hypotheker binnen de deuren. Gemakkelijk voor de woningzoekenden: één adres waar de Van ’t Riet specialisten samen met de klant financiële zaken goed kunnen afstemmen op de persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Openingsactie

Van ’t Riet Boontjes Makelaars viert dit nog tot eind oktober met een speciale openingsactie: 20% korting op de courtage én een dinerbon van restaurant De Burg ter waarde van € 150,-. Dus maak snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken: 0226-31 84 84.
De verhuizing was tevens het startsein voor een nieuwe, frisse huisstijl. Van ’t Riet Boontjes Makelaars is de nieuwe naam van Jan Boontjes Makelaardij uit Noord-Scharwoude en Van ’t Riet Makelaars uit Heerhugowaard, beide bekende namen in de branche die na het samengaan in de nieuwe naam terug moesten komen. De nieuwe huisstijl maakt nog beter duidelijk dat Van ’t Riet Boontjes Makelaars méér is dan alleen een makelaar. Samen met de collega’s van De Hypotheker en Van ’t Riet Verzekeringen kunnen zij de klanten geheel financieel ontzorgen: van de aan- en/of verkoop van een woning en de financiering daarvan tot het regelen van (woon)verzekeringen en voorzieningen voor later.
Van ’t Riet is te vinden op twee locaties: in Noord-Scharwoude op de Dorpsstraat 575a en in Heerhugowaard op de Gildestraat 1.

Artikel geplaatst op maandag 25 september 2017 - 11:31