Rodi

Tea & Beans gaat verhuizen

De medewerkers van Tea & Beans kijken vol enthousiasme uit naar het werken vanaf de nieuwe locatie in Noord-Scharwoude. (foto Studio Altijd Jong)

LANGEDIJK - Voor verse koffie en thee, lekkere wijntjes, heerlijke bonbons, delicatessen, servies en leuke cadeaupakketten moet men bij Tea & Beans zijn. Pure beleving, dat is waar het allemaal om draait.
Tea & Beans opende in november 2015 in winkelcentrum Broekerveiling zijn tweede winkel (na Schagen). ,,Nu hebben wij in Noord-Scharwoude aan de Dorpsstraat 537 een winkelpand gevonden dat eigenlijk beter bij onze visie en formule past", aldus het team achter Tea & Beans. ,,Het is een gezellige, knusse winkelstraat waar nog tijd is voor een praatje en de winkeliers voor elkaar klaarstaan. Nieuwsgierig geworden? Dan moet u nog even geduld hebben. Zaterdag 14 oktober is de laatste dag dat we open zijn in winkelcentrum Broekerveiling en vanaf donderdag 16 november kan iedereen het eindresultaat op onze nieuwe locatie komen bewonderen. Alle bezoekers en natuurlijk onze trouwe vaste klanten krijgen gedurende de openings- en actieweek tegen inlevering van de speciale actieadvertentie een leuke attentie."
Tijdens de verhuisperiode zijn de vorderingen van de verbouwing en inrichting te volgen via Facebook. Bij Tea & Beans in Schagen kan men tussentijds terecht voor thee, koffie en lekkernijen. Het team staat klaar om alle smakelijke wensen te vervullen.

Artikel geplaatst op maandag 02 oktober 2017 - 11:25