Rodi

Garage Marco Schuyt aangesloten bij Autofirst

In de garage van Marco Schuyt is kundig en gemotiveerd personeel aan het werk. (aangeleverde foto)

NOORD-SCHARWOUDE - Garage Marco Schuyt in Noord-Scharwoude mag zich al een tijdje Autofirst-Marcoschuyt.nl noemen. Autofirst is een franchiseformule van garagebedrijven die staat voor: betrouwbaarheid, waar voor uw geld, online gemak, kundig en gemotiveerd personeel en altijd toegang tot de laatste innovaties. Bovendien behouden klanten van Autofirst bij onderhoud hun mobiliteitsgarantie, waarvoor een kostbaar pechhulpabonnement van bijvoorbeeld de ANWB overbodig is (informeer naar de voorwaarden).
Garage Marco Schuyt beschikt over een moderne werkplaats. Marco: ,,Wij zijn een erkend APK-keuringsstation en zijn RDW-erkend. Bij ons kunt u terecht voor al uw onderhoud, bij schade, voor een APK en bij de in- en verkoop van uw auto. Alle merken auto's kunnen wij repareren. We gebruiken indien gewenst originele onderdelen; het verschil is dat u bij ons goedkoper uit bent dan bij de officiële dealer, omdat ons uurtarief vele malen lager ligt. Kleine en grote onderhoudsbeurten, distributieriemen, motors in- en uitbouwen zijn dagelijkse kost in onze werkplaats. Wij beschikken over twee gratis leenauto’s!
Onze klantenkring groeit nog steeds. Mond op mondreclame is nog steeds de beste reclame. Service staat bij ons hoog in het vaandel, u krijgt de vertrouwde service voor een lage prijs. Vooraf wordt dan ook altijd een prijs met u afgesproken. Bij ons worden tevens auto’s te koop gevraagd. Doordat wij RDW-erkend zijn krijgt u direct een vrijwaringsbewijs. Kom vrijblijvend eens langs en wie weet kunnen wij u van dienst zijn."
Garage Marco Schuyt is te vinden aan De Mossel 4 in Noord-Scharwoude. Meer weten? Bel 0226-453558 of kijk op www.autofirst-marcoschuyt.nl.

Artikel geplaatst op maandag 09 oktober 2017 - 10:53