Rodi

Ten Cate cadeauweken bij Yvon’s Bodyfashion

Ten Cate ondergoed: kwaliteit voor iedereen. (foto Paul Bellaart)

NOORD-SCHARWOUDE - Ten Cate heeft een metamorfose ondergaan, waarbij niet alleen de collecties maar ook de huisstijl een fikse update heeft gekregen.
Ten Cate heeft hiervoor samengewerkt met fashionfotograaf Paul Bellaart. Het ondergoedmerk houdt vast aan de sterke waarden van het merk. Hoogwaardige kwaliteit en draagcomfort staan hierin centraal, met als uitgangspunt 'Alles begint met een goede basis'. Want de missie van oprichter Loets ten Cate staat 65 jaar later nog altijd als een huis: 'Ten Cate biedt kwaliteit voor iedereen'. Ten Cate was één van de eersten die na de oorlog de populaire nylonkousen produceerde buiten de Verenigde Staten en uitgroeide tot een gevestigde naam in heel Europa. De rondbreitechniek voor kousen werd al snel toegepast op het ondergoed, waardoor het merk een pionier werd in naadloze katoenen ondermode. Hele generaties zijn opgegroeid met ondergoed van ten Cate.

Actieweken

Bij Yvon’s Bodyfashion kan men ook al jaren terecht voor dit merk. Nieuw is de serie 'Fine' voor vrouwen. Een serie gemaakt van modal en katoen die super zacht aanvoelt. De collectie kinderondergoed is vernieuwd, maar verder is de basiscollectie bijna onveranderd gebleven. Vanaf woensdag starten de cadeauweken van Ten Cate: bij aankoop van drie items is de vierde gratis, of tweede verpakking de helft van de prijs! Dit geldt voor de hele collectie, dus voor vrouwen, mannen en kinderen. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de vernieuwde collectie.

Artikel geplaatst op vrijdag 10 november 2017 - 10:01