Rodi

Saroparts opent haar deuren
Nieuwe winkel heet Langedijkers vanaf 23 november welkom

(foto Vincent de Vries/ Rodi Media)

NOORD-SCHARWOUDE – Langedijk is een bijzondere nieuwe winkel rijker. Bij Saroparts aan de Dorpsstraat 577f kan men terecht voor werkelijk álle onderdelen van huishoudelijke apparaten. Eindeloos zoeken naar de juiste stofzuigerzak, een nieuwe deurrubber voor de wasmachine of een vervangende glazen koffiepot behoort vanaf nu tot het verleden. Donderdag 23 november opent Saroparts officieel haar deuren. Kom langs en profiteer meteen van de messcherpe prijzen en hoogstaande service.
Het begon voor Ron en Sandra van Saroparts ooit op de markten in onder meer Haarlem en Purmerend, waar ze met stofzuigerzakken- en onderdelen stonden. Het assortiment werd in de loop der tijd uitgebreid met diverse huishoudelijke artikelen en een grote verscheidenheid aan elektra, zoals kabels, stekkers en verlengsnoeren. ,,Omdat we merkten dat mensen er moeite mee hadden de juiste zakken voor hun stofzuiger te vinden, zijn we in 2005 een webshop gestart”, vertelt Sandra. Op industrieterrein Zuiderdel in Broek op Langedijk hadden ze een magazijn/afhaallocatie. De webshop liep zo goed, dat Ron en Sandra in 2010 definitief met de marktkraam zijn gestopt. Ron: ,,Toen we ons volledig op de webshop richtten, begonnen we het contact met de klanten te missen. Daarom zijn we onze winkel aan de Dorpsstraat 577f gestart. Dit is echt een plek waar mensen makkelijk even binnen kunnen stappen; laagdrempelig en persoonlijk."

Service

Saroparts biedt ruim zevenhonderd soorten stofzuigerzakken aan. Daarnaast kan men er terecht voor diverse onderdelen van niet alleen stofzuigers, maar ook van wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten, koffiezetapparaten, keukenmachines en nog veel meer. Sandra: ,,Wij hebben onderdelen voor apparaten van alle merken en modellen en in alle prijsklassen. Ligt het niet in de winkel, dan kunnen we het bestellen. Of men bestelt het zelf in onze webwinkel en haalt het hier af. Dat scheelt weer verzendkosten.” Ron en Sandra bieden hun klanten bovendien graag extra service. Ron: ,,Voor kleine klusjes, zoals het inkorten van een verlengsnoer of het repareren van een stofzuigerslang, draaien wij onze hand niet om. Vraag het gerust, er kan bijna altijd wel iets geregeld worden."
Presentje

Donderdag 23 november wordt Saroparts officieel geopend. Breng tussen 14.00 en 18.30 uur een bezoek aan de winkel en ontvang een leuk presentje. Wie de bon uit de advertentie in deze krant meeneemt, ontvangt bovendien tien procent korting. Deze aanbieding geldt tot en met 31 december 2017.
Kijk voor meer informatie op www.saroparts.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 17 november 2017 - 14:40