Rodi

Top1Toys Broek op Langedijk heeft nieuwe eigenaar

Gerard en Marjoke de Nijs zijn hun nieuwe winkel nog aan het verbouwen; vanaf 7 februari zijn klanten welkom. (aangeleverde foto)

BROEK OP LANGEDIJK - Gerard en Marjoke de Nijs zijn de trotse nieuwe eigenaren van speelgoedwinkel Top1Toys in winkelcentrum Broekerveiling in Broek op Langedijk. Ruim zeventien jaar hebben zij met veel enthousiasme een winkel aan de Middenweg in Heerhugowaard geëxploiteerd. Ook daar waren ze lid van de franchiseformule Top1Toys.
Waarom dan toch die verhuizing naar de Broekerveiling? Marjoke: ,,Wij hebben al die jaren met veel plezier in Heerhugowaard gewerkt en ook een leuke vaste klantenkring opgebouwd, maar ik moet ook eerlijk toegeven dat er in een winkelcentrum zoals de Broekerveiling toch meer klanten lopen dan aan de Middenweg." ,,We hebben de eerste weken voor de verbouwing ook hier al veel bekende klanten uit Heerhugowaard mogen begroeten", vult Gerard aan.
De afgelopen twee weken is de winkel volledig verbouwd, met veel hulp van familie en vrienden. Gerard: Je herkent het er niet meer terug. Het ziet er nu totaal anders uit met een nieuwe vloer, nieuw plafond en LED-verlichting." Op de foto is te zien dat er nog hard gewerkt wordt. De indeling is ook volledig veranderd naar het vernieuwde Top1Toys-concept, maar volgens Marjoke is de grootste verandering toch wel de flinke uitbreiding van het assortiment. ,,Wij hebben bijvoorbeeld heel veel keuze in Schleich miniatuurdieren en vrijwel alle kleuren strijkkralen in de winkel. Kortom, kom eens langs vanaf 7 februari en ervaar de metamorfose."

Artikel geplaatst op vrijdag 02 februari 2018 - 09:15