Rodi

Metamorfose showroomvloer bij Frenk Stoop

(aangeleverde foto)

ZUID-SCHARWOUDE - Bij Frenk Stoop heeft een aardige metamorfose op vloerengebied plaatsgevonden. Frenk vertelt dat het tijd werd om de collectie en dus de winkel aan te passen. ,,Er zijn enorm veel ontwikkelingen op het gebied van pvc-vloeren, stroken en tegels, wat nu is doorgevoerd in de showvloeren en de collectie."
,,De belangrijkste verandering is dat we nu hoofddealer van Forbo en Moduleo zijn. Dit is een bewuste keuze; beide merken zijn toonaangevend in dessin en uitvoering. Forbo wordt in Nederland gemaakt en Moduleo in België; het zijn kwaliteitsvloeren die dichtbij gemaakt worden en voldoen aan de hoogste milieu-eisen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld veel aangeboden Chinese varianten. Tevens worden ze zo geproduceerd, dat er nauwelijks herhaling in het dessin ontstaat, wat een natuurgetrouwe uitstraling geeft. Beide merken zijn prominent te zien in de showroomvloer, zodat men gemakkelijk een goede keuze kan maken. U heeft al een pvc-vloer van Forbo of Moduleo vanaf €49,95 per vierkante meter."
Frenk Stoop, de specialist in pvc-vloeren, is te vinden aan de Dorpsstraat 368 in Zuid-Scharwoude. Kijk ook eens op www.frenkstoop.nl en like ons op Facebook.

Artikel geplaatst op vrijdag 09 februari 2018 - 11:14