Rodi

Sandra's Marktwinkel verder als MiM
Langedijk trendy modezaak rijker

Anna Pol heeft zin in haar nieuwe modeavontuur. (Foto: Vincent de Vries/RM)

NOORD-SCHARWOUDE - "Waar de naam MiM vandaan komt? op Mode in Marktwinkel", antwoordt een super enthousiaste Anna Pol op de vraag hoe ze aan de naam komt van haar nieuwe onderneming die voorheen bekend stond als Sandra's Marktwinkel. Op het vertrouwde adres aan de Dorpsstraat 584 in Noord-Scharwoude gaat ze een modewinkel runnen met een breed aanbod aan trendy dameskleding die vooral draagbaar en betaalbaar is.

En ze heeft er enorm veel zin in. "Ja, ik kan niet wachten tot het zover is, want ik heb een passie voor mode", zegt ze onder het genot van een vers gezette kop koffie in haar winkel die een compleet andere uitstraling krijgt. "Er komt een nieuwe inventaris in en het geheel wordt strakker ingericht, met hier en daar een ander vintagekleurtje. Tegelijkertijd wordt de indeling praktischer zodat mijn collectie het best tot zijn recht komt."
Een collectie die met zorg is uitgezocht. "Ik ga met name dameskleding verkopen die zich in het middensegment bevindt. Met merken als Tramontana, Soya Concept, Bloomings, Onetwoluxzuz, Blue Seven, Maicazz en broeken van ZiZo. Trendy kleding die comfortabel zit en allemaal onderling te combineren is. Van casual chic tot gekleed, zeg maar", zegt Anna die haar sporen in de mode reeds verdiende bij onder andere Tally Ho, maar ook in de uitvaartverzorging. "Ja, dat is wel heel iets anders, maar in beide gevallen gaat het om mensen. En dat is waar ik bij MiM voor ga. Het gaat me vooral om de vrouw die de kleding draagt. Dat zij lekker in haar velletje zit."

Behoefte

Omdat Sandra's Marktwinkel al zo lang in een behoefte voorziet in het Langedijkse, hoopt Anna dat alle trouwe klantjes straks ook de weg naar MiM weten te vinden. "Mede daarom blijf ik dames- en herenondergoed van onder andere Beeren tricot verkopen, want dat zit zo lekker. Maar ook pyjama's, sokken en (kinder)badkleding houd ik in het assortiment. Blijft het toch nog een beetje vertrouwd."
Opening
Ter gelegenheid van de opening van MiM ontvangen alle klanten van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 maart een lootje waarmee ze kans maken op een shirtje, broek of jurkje. Anna: "Of op de hoofdprijs: een complete kledingset. Ik hoop dan ook vele klanten te mogen begroeten tijdens de openingsweek!"
De openingstijden van MiM zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 12.00 en van 12.30 tot 17.30 uur. Op zaterdag is de winkel van 09.30 tot 17.00 uur geopend.
Zie ook Facebook en www.mimmode.nl

Artikel geplaatst op donderdag 22 februari 2018 - 13:43