Rodi

Kaijer Colors@Home: dé expert op het gebied van raamdecoratie

Kom eens kijken in de mooie showroom bij Kaijer Colors@Home. (Foto: aangeleverd)

ZUID-SCHARWOUDE - "We zijn al 70 jaar een vertrouwd adres op het gebied van de woninginrichting", vertelt Gert Coenraads van Kaijer Colors@Home. "We zijn er trots op dat we al zo lang actief zijn in Langedijk en omstreken. Constant zijn we actief op het gebied van de laatste trends en ook nu zijn we heel blij met de nieuwste collectie raamdecoratie."


Gert Coenraads vervolgt: "We presenteren ons assortiment vanaf heden in nieuwe kasten en kunnen onze artikelen dus nog beter later zien. Ook kunnen we alles vertellen over wat er allemaal mogelijk is. Of het nu gaat om dakramen, draaikiepramen, kunststoframen waar men niet in wil boren en/of schroeven; echt bijna altijd is er wel een oplossing. Wij helpen onze klanten graag."
Voor degenen die er qua kleur of product niet helemaal uitkomen: geen nood, want de vakmensen van Kaijer Colors@Home komen graag geheel vrijblijvend en kosteloos bij hun klanten thuis. Het monteren geschiedt door eigen vakmensen en is ook gratis. Men loopt dus geen enkel risico. Uiteraard stopt het niet bij alleen maar raamdecoratie. Ook op het gebied van vloeren, behang, verf, gordijnen, buitenzonwering, karpetten et cetera, heeft Kaijer alles in huis. Dit vertrouwde adres werkt tegen scherpe prijzen, helpt van begin tot het eind en denkt altijd in oplossingen. Kaijer werkt met eigen vakmensen en is tevens aangesloten bij Colors@Home. Met circa 170 winkels de grootste organisatie op het gebied van woninginrichting. Door de gezamenlijke inkoop profiteert de klant altijd van de scherpste aanbiedingen.
Nieuwsgierig? Kom snel eens kijken in de mooie showroom. Bij Kaijer bieden ze graag de helpende hand. Kaijer Colors@Home is gevestigd aan de Voorburggracht 202-204 in Zuid-Scharwoude.
www.kaijerwoninginrichting.nl

Artikel geplaatst op donderdag 08 maart 2018 - 12:43