Rodi

'Ik ga voor tijd, aandacht en kwaliteit'
Nieuwe pedicurepraktijk in Noord-Scharwoude van start

Miranda maakt haar droom waar met een eigen pedicurepraktijk in Noord-Scharwoude. (Foto's aangeleverd)

NOORD-SCHARWOUDE - Ze is open, enthousiast en praat vol passie over haar werk als pedicure dat haar past als een jas. "Ik ben een zorgzaam type en heb 20 jaar met veel plezier in de gezondheidszorg gewerkt. Nadat ik een open dag van de opleiding tot pedicure had bezocht, wist ik meteen: dít is mijn vak. Ik hou van één op één contact met mensen en van het werken met mijn handen. Ik ben sociaal ingesteld en bied mijn cliënten graag een luisterend oor."


Aan het woord is Miranda Lantinga, sinds kort de trotse bezitter van de nieuwe pedicurepraktijk 'Voetenspecialist Miranda' in Noord-Scharwoude, aan de tweede Industriestraat 19B. Zondag 18 maart opent ze de deuren tussen 14.00 en 17.30 uur voor een gezellige kennismaking. "Het is een droom die uitkomt", zegt Miranda die in de drie jaar dat ze als pedicure werkzaam is inmiddels een graag geziene gast is in Heiloo, Castricum, Limmen, Akersloot, Uitgeest en Egmond, waar ze haar cliënten aan huis behandelt. "Een eigen ruimte is natuurlijk fantastisch", vervolgt ze. "Mijn praktijk is gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw dat luistert naar de naam 'Veilingstaete'. Ik huis daar op de eerste etage in een sfeervolle ruimte die beschikt over een verwarmde elektrische behandelstoel en is voorzien van alle moderne apparatuur. Mijn cliënten worden daar door mij ontvangen in een gezellig ingerichte ontvangstruimte. Verder is het gebouw - naast een trap - voorzien van een lift en is het rolstoel- en kinderwagenvriendelijk."
Miranda is aangesloten bij Provoet. Ze werkt volgens de Code van de Voetverzorger en de hagelnieuwe praktijk voldoet aan de hoogste hygiëne- en kwaliteitseisen.

Aan de weg timmeren

Bij Voetenspecialist Miranda kan de cliënt zowel terecht voor alle voorkomende pedicure- als cosmetische behandelingen. Miranda: "Ik vind het vak zo mooi en interessant dat ik aan de weg blijf timmeren. Momenteel volg ik de studie tot medisch pedicure, zodat ik in de toekomst mensen met klachten als diabetes en reumatische aandoeningen kan behandelen. Regelmatig duik ik in vakliteratuur en bezoek ik de nodige vakbeurzen om te sparren met collega's in dit vak dat heel breed is. Ook heb ik marktonderzoek verricht naar de professionele voetverzorgingsproducten waarmee ik werk, zoals Courtin, hetgeen 100% puur tea tree is en HFL."
Naast haar technische specialisaties is Miranda een kei in het verwennen van haar bezoekers. "Persoonlijke aandacht staat voorop. Mijn cliënten kunnen heerlijk relaxen tijdens een behandeling onder het genot van een kopje koffie of thee. Na de behandeling verleen ik een extra service door middel van een korte voetmassage en - scrub. Hoe heerlijk is dat?", glimlacht ze.
Opening

Vanwege de opening van haar nieuwe praktijk op zondag 18 maart biedt Miranda iedere eerste klant een korting van vijf euro op een behandeling. Deze actie geldt tot 30 juni. "Ook heb ik een leuke paasactie in het verschiet, want ik ben creatief!" Iedereen is aanstaande zondag van harte welkom in de praktijk die beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.
Zie ook de advertentie elders in de krant of bezoek de website met veel meer informatie over behandelingen en prijzen: www.voetenspecialistmiranda.nl. Een afspraak kan worden gemaakt via telefoonnummer 0226 74 52 60.

Artikel geplaatst op donderdag 08 maart 2018 - 08:28

Foto's