Rodi

Kans op gratis aankopen bij Proud Men!

NOORD-SCHARWOUDE - Vaste bezoekers van Proud Men kijken er al niet meer van op aan het begin van elk nieuw seizoen: een winkel die er niet alleen weer compleet anders uitziet vanwege de prachtige en frisse voorjaarskleuren maar ook vanwege de complete metamorfose die Proud Men qua interieur weer heeft ondergaan. Alles is en staat weer anders!


Deze metamorfose is tevens het moment waarop de bijna complete voorjaarscollectie weer binnen is. Trots zijn ze bij Proud Men op de prachtige collectie van Destrezzed. De mooiste chino's, jeans en tops voor de modieuze man. Nieuw in de collectie is het merk Bugatti. Een merk wat het momenteel erg goed doet met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Ook de strijkvrije en super comfortabele overhemden van Desoto zijn mooier en stijlvoller dan ooit. Bij Proud Men wordt niet alleen aan de jonge modieuze consument gedacht. Ook de iets minder jonge consumenten zijn er aan het juiste adres. Voor hen zijn er de prachtige pantalons van Com4. Pantalons in een geweldige kwaliteit in een ongeëvenaarde pasvorm. Andere merken die het bezoeken van Proud Men meer dan waard zijn, zijn Matinique,Twinlife en Melik.

Leuke actie

Tot en met Pasen loopt er weer een hele leuke actie bij Proud Men: iedere kopende klant heeft de kans om zijn complete aankoop gratis mee te nemen! Dit gebeurt wanneer men uit een grote glazen bak, gevuld met paaseitjes, het gouden ei weet te vinden. Wie het gouden ei eruit haalt, mag alle aankopen - ongeacht het bedrag - gratis mee naar huis nemen.
Zondag 25 maart is Proud Men geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Vanaf zondag is Proud Men elke laatste zondag van de maand geopend. Ook is de winkel vanaf heden geopend op maandagmiddag van 13.30 tot 17.30 uur. Resterende openingstijden: maandag van 13.30 tot 17.30 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 en zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.
Iedereen is altijd van harte welkom bij Proud Men aan de Voorburggracht 290, al is het voor een bakkie...
www.proudmen.nl
Wie vindt het gouden ei? (Foto: aangeleverd)

Artikel geplaatst op dinsdag 20 maart 2018 - 10:42