Rodi

Nieuwe voorjaarscollectie bij Yvon’s bodyfashion

Yvon’s bodyfashion heeft voorjaarscollectie in huis. (Foto: aangeleverd)

NOORD-SCHARWOUDE - Lekker, de lente is begonnen. De kou is hopelijk verleden tijd, dus iedereen heeft weer zin in nieuwe mode. Hieronder mag goed passende lingerie natuurlijk niet ontbreken.

Bij Yvon’s bodyfashion zijn Yvonne, Lida en Renee klaar voor het nieuwe seizoen. De winkel is mooi ingericht met lingerie in zachte voorjaarskleuren, zoals zachtgroen, ijsblauw en zalmroze. Ook rode lingerie is te vinden in de winkel, omdat deze kleur vaak niet doorschijnt onder lichte kleding. Verder is er leuke nachtkleding binnengekomen en heeft Yvon’s bodyfashion het merk Claesen’s voor de kinderen aan haar assortiment toegevoegd. Dit merk voorziet in de behoefte aan leuk kindergoed in stoere en vrolijke prints. Daarnaast kan de klant ook nog steeds terecht voor kinderondergoed van Ten Cate.

Paasactie

De komende dagen is er een leuke paasactie: wie een beha koopt, ongeacht het merk, ontvangt een mooie soft strech slip van Chantelle gratis. Deze slip is superdun, heeft een mooie pasvorm en tekent niet af door de platte afwerking. De aanbieding is geldig tot en met zaterdag aanstaande en zolang de voorraad strekt.
Zie ook www.yvonsbodyfashion.nl

Artikel geplaatst op maandag 26 maart 2018 - 09:26