Rodi

Elke ochtend lekker uitgerust wakker worden?
Goed slapen staat bij Jac Nota hoog in het vaandel

Het vakkundige team van Beddenspecialist Jan Nota. (Foto: aangeleverd)

DIRKSHORN - Elke ochtend lekker uitgerust wakker worden en energierijk aan de nieuwe dag beginnen, dat wil toch iedereen? Bij Beddenspecialist Jac Nota in Dirkshorn zijn ze zich daar terdege van bewust. Goed en gezond slapen staat bij hen hoog in het vaandel.


Pieter Nota: “Het begint met zorgvuldig luisteren naar de klant en de tijd nemen voor een persoonlijk slaapadvies. In onze zaak vind je bekende merken als Ledorm, Auping en Swissflex , maar ook met merken als SLP en Beddelicious hebben wij al heel veel klanten blij gemaakt. Ontwikkelingen op slaapgebied volgen wij op de voet. De Slaap ID scan, waarmee slaapgedrag exact in kaart kan worden gebracht, is daar een mooi voorbeeld van. Met deze techniek krijgen wij nog meer inzicht in de slaapsituatie.”
Naast alle slaapsystemen maakt de ruim gesorteerde bedtextielshop maakt het aanbod compleet. Van dekbed tot dekbedovertrek, van kussen tot matras, het is allemaal te vinden bij Beddenspecialist Jac Nota in Dirkshorn. En… je kunt er voor de deur parkeren!
Adres: Cornelis de Vriesweg 50, Dirkshorn. www.beddenspecialist.nl/winkel/jac-nota‎;

Artikel geplaatst op maandag 09 april 2018 - 10:02