Rodi

Buitenzonwering als verlengstuk van de woning
Neem een kijkje bij Noord-West Interieurs

Marco Blom van Noord-West Interieurs in de vestiging Broek op Langedijk. (Foto: Vincent de Vries/RM)

REGIO - Genieten van het buiten zijn. Van de kleuren van planten en bloemen, de onbezorgde grillen van de natuur. De wind, de zon, de regen; de natuur laat zich niet dwingen, die laat zich aanschouwen. Dat kan gewoon in de eigen tuin op een plek waar binnen buiten is en buiten binnen. Een extra leefruimte bij de woning waar men zomers van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat comfortabel buiten kan zijn en waar ’s winters beschut en beschermd tegen het nukkige Hollandse klimaat van de tuin genoten kan worden.


Knikarmschermen, ook wel terrasschermen genoemd, zijn bedoeld om de zon uit huis te weren en ook het terras van schaduw te voorzien. Daarnaast kenmerken ze zich door een vrije doorloop onder het scherm, wat ze uitermate geschikt maakt als een verlengstuk van de woning. Profiteer van een traditionele en tijdloze vorm van zonwering met een uitvalscherm uit de collectie van Noord-West Interieurs. Deze uitvalschermen zijn leverbaar in talloze kleuren.

Screens

Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Ideaal dus wanneer men waarde hecht aan de privacy. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering. Screens zijn met name geschikt voor toepassing waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Screens houden niet alleen warmte buiten maar beschermen ook het interieur tegen de zon.

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen
weren uitstekend de zon maar dienen tegelijkertijd ook als verlengstuk van de woning. Met één simpele handeling door middel van een schakelaar of afstandsbediening wordt het scherm op de juiste positie ingesteld, precies zoals men wenst. Zo kan zonder moeite worden bepaald wanneer het scherm wordt gebruikt als zonwering of als terrasoverkapping.

Rolluiken; een veilig gevoel in de woning

Het huis is dé plek waar men zich op zijn of haar gemak moet voelen. Veiligheid speelt daarbij een essentiële rol. Rolluiken zorgen voor veiligheid en privacy. Ze fungeren als een stevig pantser voor het raam. Bovendien hebben rolluiken een verduisterende, geluidswerende en isolerende functie. In de zomer houden ze het lekker koel binnenshuis en in de winter houden ze de kou buiten.

Fraai vormgegeven markiezen

In de meeste situaties is het standaard markies model prima geschikt. Dit model houdt hinderlijke zonnestralen buiten en zorgt tegelijk voor een stijlvolle uitstraling van de woning. Met een klassieke uitstraling is het standaard model markies een sieraad voor elke gevel. Bovendien kiest de klant zelf voor een dessin. Er is dus altijd een markies te vinden bij welke woning dan ook.

Horren als bescherming tegen insecten

In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat frisse lucht naar binnen wordt gelaten, maar insecten buiten worden gehouden. De horren van Noord-West Interieurs zijn hiervoor de ideale oplossing en bieden volop mogelijkheden voor vrijwel elk raam of deur. De horren worden voor de klant op maat gemaakt van alleen de beste materialen. Noord-West Interieurs geeft graag advies over alle mogelijkheden.
Noord-West Interieurs is in Tuitjenhorn gevestigd aan De Dijken 27. Telefoon: 0224-551367. In Broek op Langedijk (in pand Woonrijk) aan Middelmoot 5. Telefoon: 0226-342076.
Voor meer informatie en de overige vestigingen, zie www.noordwest.info

Artikel geplaatst op donderdag 12 april 2018 - 09:20