Rodi

Zwembaden Heiloo en Sint Pancras weer open

Het zwemseizoen staat weer voor de deur. (Foto: aangeleverd)

REGIO - De zon laat zich weer zien en dat kan maar één ding betekenen: het zwemseizoen staat weer voor de deur. Zaterdag 28 april openen zowel zwembad Het Baafje in Heiloo als zwembad De Bever in Sint Pancras weer de deuren.


Gedurende de wintermaanden is hard gewerkt om zwembad Het Baafje helemaal klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Zo zijn zowel in het peuter- als in het recreatiebad nieuwe vloeren gelegd. Ook kan nu op meer plekken de schaduw opgezocht worden. Laat die zon dus maar komen, want ook als het wel héél erg zonnig is, houden bezoekers in Het Baafje het hoofd koel.

Vakanties en openingstijden

Voor iedereen met een zwemdiploma A liggen tijdens de vakanties regelmatig opblaasspelen in het water. Tijdens de meivakantie, tot en met 6 mei, is het bad dagelijks van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Tijdens de zomervakantie is Het Baafje de gehele dag open. Andere openingstijden, tarieven, de activiteitenagenda en meer is te vinden op www.zwembadhetbaafje.nl.
Van zeemeermin tot haaienvin in De Bever

Wie ‘gewoon’ even in het zwembad wil springen, is van 28 april tot begin september natuurlijk elke dag welkom in De Bever, het buitenzwembad van Sint Pancras. Maar de activiteitenagenda puilt ook dit seizoen weer uit. In De Bever zijn deze zomer namelijk wel heel bijzondere badgasten te vinden. Net als in het vorige seizoen kunnen kinderen tot en met 12 jaar die in het bezit zijn van hun A-, B- en C-diploma, zich opgeven voor zeemeerminnen- en haaienzwemmen.
Zomerabonnement

Een abonnement voor de zomer bij Het Baafje of De Bever biedt toegang tot maar liefst drie zwembaden: buitenzwembaden Het Baafje in Heiloo en De Bever in Sint Pancras en binnenzwembad Duikerdel in Noord-Scharwoude. Bekijk de abonnementsmogelijkheden op www.zwembadhetbaafje.nl of www.zwembaddebever.nl..

Artikel geplaatst op woensdag 11 april 2018 - 16:46