Rodi

Lenteacties bij Yvon’s bodyfashion

Met de hogere temperaturen en de meivakantie in aantocht raakt iedereen weer in de stemming voor badmode. (Foto: aangeleverd)

NOORD-SCHARWOUDE - Met de hogere temperaturen en de meivakantie in aantocht raakt iedereen weer in de stemming voor badmode. Yvon’s bodyfashion heeft dit seizoen de nieuwe zomercollectie van het badmodemerk Wow opgenomen.


Bij dit Langedijker Nieuwsblad is een folder van Wow bijgevoegd. Word geïnspireerd door de mooie bikini’s, tankini’s en badpakken in zomerse kleuren en vrolijke prints. De tops van de bikini’s kunnen op meerdere manieren gedragen worden. Super handig, zo kan zelf gekozen worden voor het favoriete model. Een ander voordeel is de keuze tussen verschillende modellen slips. Bij elke top is een smaller en een hoger model verkrijgbaar, zodat aan ieders wensen voldaan kan worden. Extra aantrekkelijk is de kortingsbon van 10 euro in de folder, die in de winkel verzilverd kan worden. Mensen die de folder niet hebben ontvangen kunnen deze in de winkel krijgen.

Aanbieding

Verder heeft Yvon’s bodyfashion vanaf deze week een aantrekkelijke aanbieding van het merk Chantelle. Bij aankoop van een artikel van dit lingeriemerk ontvangt men 20% korting. Deze aanbieding is geldig tot en met 26 april. Kortom, goede redenen om langs te komen in de gezellige winkel van Yvonne waar rustig gepast kan worden en eerlijk advies wordt gegeven.
Dorpsstraat 565, Noord-Scharwoude. Zie ook www.yvonsbodyfashion.nl

Artikel geplaatst op maandag 16 april 2018 - 09:56