Rodi

'De kwaliteit en service blijven hetzelfde'
Ditec2Wielers in andere handen

V.l.n.r. Randy en Bram (met hun zoontje Max) nemen het stokje over van Ad en Lonneke. (Foto: Vincent de Vries/RM)

NOORD-SCHARWOUDE - "Bram werkt al vijf jaar bij ons en is per 1 mei de nieuwe eigenaar van Ditec2wielers. En daar zijn we heel blij mee", zegt Lonneke Bruin-Meulmeester onder het genot van een verse kop koffie in de wielerspeciaalzaak aan de Dorpsstraat 580 in Noord-Scharwoude.


Samen met haar man Ad nam Lonneke acht jaar geleden Smit Tweewielers over, wat maakt dat de wielerhandel aan de Dorpsstraat 580 al dik 40 jaar een begrip is. "En dat willen we graag zo houden, dus toen de kans zich voordeed de winkel over te doen aan onze trouwe medewerker Bram Rood, was de deal snel beklonken." Terwijl Ad en Lonneke na acht jaar het roer in hun leven omgooien, gaat Bram op dezelfde voet verder als de klant gewend is bij Ditec2wielers. Lonneke: "We zien onze dorpswinkel als een soort familiebedrijfje, want naast de hulp van mijn vader heeft ook mijn broer bij ons nog een shop-in-shop gerund met zijn Wheel-tec wielen. En Bram hoort ook gewoon bij de familie", lacht ze.

Gas geven

Bram Rood (34) gaat de winkel samen met zijn vrouw Randy runnen en heeft veel zin in zijn ondernemersavontuur. "Ik wilde graag voor mezelf werken en omdat Ad, Lonneke en ik altijd een goeie klik hebben gehad, konden we daar heel open over praten. Ik ga straks lekker gas geven en mijn ideeën realiseren, want stilstand is achteruitgang", meldt de fanatieke mountainbiker die graag vooruit kijkt. "Er zijn veel ontwikkelingen in de markt, met name in het sportieve segment. Daar gaan we dus wat meer de nadruk op leggen. Maar ook voor de kwalitatief goede E-bike zijn klanten bij ons aan het goede adres. We zijn gespecialiseerd in drie goede merken met de beste systemen, te weten: Bosch, Shimano en Panasonic."

Acties

Bram benadrukt dat zowel de kwaliteit als de service bij Ditec2Wielers voorop blijft staan. Zo kan men er terecht voor welke fiets dan ook, maar ook voor fietskleding- en de nodige accessoires. Uiteraard is er de werkplaats waar reparatie van alle merken fietsen mogelijk is. In verband met de overname geven Bram en Randy de eerste twee weken van mei 20% korting op onderdelen en accessoires. Ook zijn er acties tijdens de E-bike overstapdagen in mei.
Kijk voor meer informatie op www.ditec2wielers.nl

Artikel geplaatst op woensdag 18 april 2018 - 15:55