Rodi

Mantelzorgwoning specialisatie W. Bakker Systeembouw

W. Bakker Systeembouw maakt het mogelijk dat mensen hun ouders kunnen ontzorgen. (Foto's aangeleverd)

URSEM - W. Bakker Systeembouw maakt het mogelijk dat mensen hun ouders kunnen ontzorgen. Een van de specialisaties van het Ursemmer bedrijf is namelijk het realiseren van een mantelzorgwoning.


Een mantelzorgwoning is gelijkvloers ontworpen. De woning is zo groot dat ze het gevoel geven van een mooie privéruimte maar tegelijkertijd ook in een reguliere tuin passen. W. Bakker Systeembouw kan de mantelzorgwoning leveren met een mooie badkamer, woonkamer, keuken en al het andere dat in een woonhuis benodigd is. Het idee van de mantelzorgwoning is dat ze - meestal - in de tuin van één van de kinderen geplaatst worden. Die kunnen toezicht houden op hun ouders terwijl beide partijen toch hun privacy behouden. De overheid stimuleert dit soort oplossingen. Daarom zijn negen van de tien mantelzorgwoningen vergunningvrij. Er zijn ook nog ruimhartige subsidieregelingen.
Op de foto's is te zien hoe een mantelzorgwoning wordt gerealiseerd. Er is een aantal uitvoeringen mogelijk, meer informatie is te vinden op de website.
W. Bakker Systeembouw BV, Drechterlandsedijk 47, 1645 RG Ursem. Telnr. 072-5021402/06-12992673. www.bakkersysteembouw.nl

Artikel geplaatst op donderdag 03 mei 2018 - 09:08

Foto's