Rodi

Keiser Optiek houdt trends scherp in de gaten

ZUID-SCHARWOUDE - Keiser Optiek, hét vertrouwde adres in Langedijk, Harenkarspel, Heerhugowaard en Alkmaar als het gaat om brillen en contactlenzen, houdt zoals bekend de nieuwste trends op het gebied van oogmode scherp in de gaten. Zo introduceert het Langedijker bedrijf een aantal nieuwe merken die onlangs zijn opgenomen in de collectie.

Silhouette is een Oostenrijks merk dat in 1964 is begonnen met het maken van brillen. Het produceert de lichtste brillen ter wereld die met veel liefde voor detail wordt gemaakt. Ze worden voor het grootste deel met de hand vervaardigd waarbij gebruik wordt gemaakt van de allerbeste materialen en nieuwste technologieën. Preciosa is een kleinschalig Nederlands familiebedrijf dat prachtige handgemaakte kunststof brillen produceert. Dit is de nog enige bestaande Nederlandse brillenfabrikant. Sinds 1936 ontwerpen en produceren ze in eigen huis. Een preciosa bril is een kwaliteitsproduct, authentiek, puur en duurzaam. De brillen zijn ambachtelijk en met liefde voor het vak gemaakt. De Treboss-collectie is speels zonder extravagant en is daarom apart maar wel draagbaar. Subtiele details, onverwachte kleurcombinaties en de slimme ontwerpen kenmerken de monturen van Treboss. Leuk om te dragen, leuk om te zien.
Iedereen ziet er cool uit als hij/zij zich zelfverzekerd voelt, dat geldt zeker voor kinderen. Daarom zijn er de Vingino kinderbrillen. Door stijl te combineren met mode en kwaliteit is de collectie ontworpen voor een jonge maar zelfbewuste generatie. Vingino is bekend als kinderkledingmerk en is erg populair onder kinderen en tieners.

Zonnebril-actie

Momenteel voert de brillen- en contactlensspecialist een actie waarbij de klant een complete zonnebril op sterkte vanaf €99,- kan aanschaffen. De toeslag voor een multifocale zonnebril is €100,-. Loop gerust eens binnen bij Keiser Optiek, aan de Voorburggracht 172 in Zuid-Scharwoude. Telefoon: 0226-312 390. Zie ook: www.keiseroptiek.nl

Artikel geplaatst op woensdag 06 juni 2018 - 09:20