Rodi

Jaarmarkt in Warmenhuizen
Veel voordeel en spectaculaire attracties

Jaarmarkt Warmenhuizen is traditie met veel voordeel en spectaculaire attracties. (Foto: Geertje Wezelman)

WARMENHUIZEN- Een traditie met veel voordeel voor de echte shoppers en spectaculaire attracties voor jong en oud staat weer voor de deur: zondag 3 juni wordt tussen 12.00 en 17.00 uur de 24e editie van de Jaarmarkt in Warmenhuizen gehouden.


Met ruim honderd kramen en een assortiment dat uiteen loopt van ambachtelijke etenswaren tot doe-het-zelf-spullen en van sieraden tot kleding komen mensen uit heel Noord-Holland naar de Dorpsstraat in Warmenhuizen. Tel daarbij op de vele opvallende kortingsacties, bijvoorbeeld de Riverdale sale bij de Meiden van Spaansen kraam, en het sfeervolle beeld van ‘shoppende’ bezoekers in het Harenkarspelse dorp is verklaard. Bovendien is het ook nog eens een dagvullend uitje voor het hele gezin want ook de jeugd wordt in de watten gelegd.
De markt strekt zich vanaf café de Ooievaar tot voorbij de Oude Ursulakerk. Op het plein voor de kerk staat een vliegende bank voor de durfals. Bij de Moriaan kunnen ze draaien, zwieren en zelfs vliegen in een vliegtuigattractie. En last but not least pakt de Brandweer Warmenhuizen op het plein van de Torenven groots uit met de hele dag door demonstraties en kinderspelen voor de jeugd.
Is dit alles? Nee, want bij de diverse cafés, restaurants en het dorpshuis is ook nog van alles te doen en misschien komen de bezoekers Tilly en Roelien van het schoonmaakteam tegen?
Dit alles wordt georganiseerd door Stichting Harenkarspel Events. Voor meer informatie www.jaarmarktwarmenhuizen.nl of de Facebook-pagina.

Artikel geplaatst op dinsdag 29 mei 2018 - 10:07

Foto's