Rodi

Help de zomer komt er aan?

Lourens Kalverdijk. (Foto: aangeleverd)

Je zou juist zeggen dat is mooi, lekker naar het strand en of in de tuin onder bomen lekker genieten van het mooie weer en s avonds de barbecue aan. Toch is dat voor veel vrouwen zeker niet het geval. Zij maken zich zorgen over wat zij moeten aandoen naar het strand, omdat die bikini echt niet meer kan. Of ze maken zich zorgen over de hooikoorts of zonneallergie.

(Advertorial)
Kortom, in het voorjaar/zomer worden we geconfronteerd met onszelf en worden we met onze neus op de feiten gedrukt dat ons immuunsysteem letterlijk en figuurlijk te zwaar belast is. Het te dik zijn en allergie zijn tekenen dat ons immuunsysteem onder druk staat.

Wat zou je eraan kunnen doen?

Ten eerste: relativeer, wees niet bang dat je te dik bent, dat is meer dan de helft van de Nederlanders, dus in feite ben je de norm. Ga op zoek naar een mooi badpak en ga gewoon genieten van de zon.
Ten tweede: als je een crashdieet overweegt, zorg dan dat je er eentje doet waarbij je uitscheidingsorganen (je lever en je nieren) voldoende ondersteunt en waarbij je metabolisme niet helemaal stil valt. Eet vooral meer groenten en fruit.
Ten derde: doe jezelf een plezier door meer water te drinken en minder koffie en alcohol te drinken. Ook draagt deze vermindering bij aan een betere nachtrust en minder opvliegers.
Ten vierde: laat je lichaam langzaam wennen aan de zon en bouw natuurlijke bescherming op, kies voor een natuurlijke zonnecrème.
Kom je er niet uit, ga dan op zoek naar een goede orthomoleculair therapeut, die zal je adviseren over hoe je allergie te verminderen en hoe structureel je gewicht te verliezen.
Wil je beter beschermd zijn tegen de zon en wil meer je weten over afvallen? Stuur mij dan een berichtje: info@lourenskalverdijk.nl
Lourens Kalverdijk, Orhtomoleculair Epigenetisch Therapeut
www.lourenskalverdijk.nl/

Artikel geplaatst op dinsdag 05 juni 2018 - 08:42