Rodi

'Ideaal om insecten buiten de deur te houden'
Korting op deur- en raamhorren bij Kaijer Colors@Home

Gert Coenraads. (Foto: Vincent de Vries/RM)

ZUID-SCHARWOUDE - "Het is redelijk uniek dat we momenteel een korting van 20% bieden op horren en raamdecoratie", zegt medewerkster Astrid Slijkerman van Kaijer Colors@Home. "Denk aan deur- en raamhorren, plissé hordeuren rol- en inklemhorren. Eigenlijk alle insectenwerende producten voor ramen en deuren. En aan rolgordijnen, duettes en jaloezieën. We hebben een prachtige warme meimaand gehad, met het onvermijdelijke bezoek van insecten. Dit is dus hét moment om je huis voorzien van horren."


Kaijer Colors@Home is al 70 jaar een begrip op het gebied van woninginrichting. Eigenaar Gert Coenraads is trots op het feit dat het bedrijf al zo lang actief is in Langedijk en omstreken. "Je kunt bij ons terecht voor het complete plaatje op het gebied van raamdecoratie, behang, vloeren, verf en gordijnen. We zijn constant in beweging en op zoek naar de nieuwste trends. In onze laagdrempelige winkel kunnen mensen op hun gemak een keuze maken of desgewenst stalen mee naar huis nemen. Als ze er niet uitkomen, bezoeken wij de mensen graag thuis om ze gratis en geheel vrijblijvend van een eerlijk advies over de mogelijkheden te dienen of een gratis offerte te doen."
Kaijer Colors@Home is met recht een vertrouwd adres. "We bieden scherpe prijzen, helpen van begin tot het eind en denken altijd in oplossingen." De interieurspecialist werkt met eigen vakmensen en is tevens aangesloten bij Colors@Home. Met circa 170 winkels de grootste organisatie op het gebied van woninginrichting. Door de gezamenlijke inkoop profiteert de klant altijd van de scherpste aanbiedingen.
Nieuwsgierig? Kom snel eens kijken in de overzichtelijke showroom. Kaijer Colors@Home is gevestigd aan de Voorburggracht 202-204 in Zuid-Scharwoude.
www.kaijerwoninginrichting.nl

Artikel geplaatst op maandag 11 juni 2018 - 14:34