Rodi

Acupunctuur en laseracupunctuur Jan Oud
'Acupunctuur en Westerse technieken'

Met acupunctuur kunnen vele verschillende klachten effectief worden behandeld. (aangeleverde foto)

NOORD-SCHARWOUDE/ KOLHORN - Steeds weer krijgt Jan Oud, al twintig jaar acupuncturist met zowel een praktijk in Langedijk als in Kolhorn, de vraag of acupunctuur pijnlijk is. Dit is bijna nooit het geval, de naaldjes zijn zo flinterdun dat meestal niet meer dan een klein prikje wordt gevoeld. Bij kinderen of mensen die bang zijn voor naaldjes maakt hij gebruik van laseracupunctuur, een geheel pijnvrij alternatief.
Naast acupunctuur heeft Jan Oud al veel specialisatieopleidingen gedaan zoals het behandelen van (sport)blessures, allergieën, pijnbestrijding, rookverslaving, ooracupunctuur en dry needling. In zijn behandelingen maakt hij ook gebruik van zijn kennis en kunde als fysio- en manueel therapeut. "Ik heb een goede methode ontwikkeld om, indien nodig, acupunctuur met deze therapieën te combineren om tot een nog beter en sneller resultaat te komen. Denk aan een tenniselleboog, schouderklachten, achillespeesontsteking,knieklachten, rug- en nekklachten."

Balans

Omdat met acupunctuur niet alleen de klachten worden aangepakt maar de hele mens in balans wordt gebracht, voelen mensen zich na een acupunctuurbehandeling vaak veel fitter en zitten beter in hun vel. Meer dan vijftig klachten kunnen worden behandeld zoals stress, migraine, vermoeidheid, slaapstoornissen, eczeem, maag- en darmklachten, rookverslaving en overgangsklachten.
Meetsysteem

Met een computergestuurd meetsysteem kan precies worden aangetoond welke energiebaan verstoord is of te weinig energie heeft en wat dit voor invloed heeft op de klacht. Zo kan dus nog beter en gerichter een behandeling worden gegeven.
Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak op www.acupunctuuroud.nl, bel 06-13764813 of mail naar contact@acupunctuuroud.nl. De behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed bij een aanvullende verzekering.

Artikel geplaatst op maandag 18 juni 2018 - 11:46