Rodi

Zonvaart Reizen vaste waarde in winkelcentrum Broekerveiling
Met restyling speelt reisbureau in op toenemende vraag naar verre reizen

Leonie Kuijs en Hellen Smit in de compleet gepimpte Langedijker vestiging van Zonvaart Reizen. (Foto: Vincent de Vries/RM)

LANGEDIJK - De verf is amper opgedroogd, maar voor Erna, Marlies, Yvonne en Hellen van Zonvaart Reizen voelde het meteen vertrouwd. "Wij zijn heel happy in onze compleet gerestylde winkel, tegenover het restaurant in winkelcentrum Broekerveiling. Het is een heerlijke plek met lekker veel reuring voor de deur."

Zonvaart Reizen is al bijna tien jaar een goeie bekende in het Langedijker winkelcentrum. "Sinds vierenhalf jaar zijn we op ons huidige adres te vinden", zegt Leonie Kuijs; als marketing & communicatiemanager werkzaam op het hoofdkantoor in Heerhugowaard. Als bedenker van het nieuwe concept van Zonvaart Reizen is zij verantwoordelijk voor de restyling. "Het is een uitermate geschikt pand, maar het miste sfeer. Door middel van warme en eigentijdse kleuren hebben we hier nu voor gezorgd en ook is een aparte spreekkamer toegevoegd. Daar was deze vestiging aan toe." Haar collega Erna vult aan: "Er komt steeds meer vraag naar verre reizen, waar wij onder andere in zijn gespecialiseerd. Het is heel prettig om met deze klanten in een ongedwongen sfeer met de nodige privacy hun op maat gemaakte reizen te kunnen bespreken."

Zelfstandig

Uitgeroepen tot het Beste Reisbedrijf van Nederland 2016, is Zonvaart Reizen - naast het hoofdkantoor in Heerhugowaard - op twaalf locaties vertegenwoordigd in de Kop van Noord-Holland. Met een reisaanbod dat wereldwijd varieert van campingplaatsen tot luxe 5-sterrenlocaties is de organisatie stevig geworteld in de regio. Leonie: "We zijn heel goed ingesprongen op de veranderde reiswereld door een eigen maatwerkproduct neer te zetten. Als zelfstandig touroperator met een huisbrochure vol voorbeeldreizen kunnen we snel schakelen. We bieden kwaliteit en garantie en kunnen de wensen van de klant veel beter in de reis toepassen. En de prijs? Die is uiteraard gelijkwaardig aan het online boeken van een reis. Met dit verschil: wij bieden zekerheid en expertise. Onze deskundige reisspecialisten (die een prominente plek in de gerestylde winkel innemen) beschikken stuk voor stuk over de vakkennis van een bepaald land of gebied. Iedere specialist gaat minimaal een keer per jaar op verkenningsreis naar een onbekende bestemming. Zo kunnen wij onze klanten actuele kennis bieden en ze natuurlijk veel meer over de bestemmingen vertellen."
Voor meer informatie over privéreizen op maat, citytrips, zakenreizen, groeps- of verrassingsreizen: loop eens binnen bij 'de nieuwe' Zonvaart in winkelcentrum Broekerveiling. Of kijk op www.zonvaart.nl of www.destinations.nl

Artikel geplaatst op woensdag 27 juni 2018 - 11:24