Rodi

- ADVERTORIAL -
Nog steeds rugklachten? De Dorn Methode kan een uitkomst zijn

Charles Dekker. (Foto: aangeleverd)

LIMMEN - Na jaren in Heemskerk gevestigd te zijn geweest is Charles Dekker van One Point sinds 2,5-jaar in Limmen te vinden. Met zijn DORN praktijk helpt hij mensen uit het gehele land met deze effectieve zelfhulp methode.


Volgens de Dorn Methode worden rugklachten vaak veroorzaakt door een (functioneel) verschil in beenlengte, waardoor het bekken en wervelkolom scheef komen te staan. De oplossing hiervoor is zacht, moeiteloos en wordt vaak als prettig ervaren. Charles neemt de tijd en heeft alle aandacht voor u en kan altijd op korte termijn met u afspreken omdat twee behandelingen vaak genoeg zijn! Ook krijgt u zeer simpele handelingen mee naar huis, die ervoor zorgen dat u zelf de ‘vinger aan de pols’ kunt houden…
Heeft u het gevoel niet geheel recht te staan en/of herkent u een of meerdere van de volgende symptomen; lage rugpijn, moeite met bukken, na een tijdje te hebben gezeten, stram en stijf opstaan, na een tijdje te hebben stilgestaan, bijvoorbeeld met winkelen, of bij een staand beroep, een zeurend gevoel in onderrug en bil(llen), is u verteld dat u een beenlengte verschil heeft en zooltjes in de schoen(en) heeft en het gevoel hebben dat de klachten niet overgaan? heeft u al diverse therapieën ondergaan, maar blijven de klachten steeds terug komen? Dan is het zinvol eens een afspraak te maken.
Zijn praktijk is te vinden aan de Schipperslaan 1b in Limmen, eenvoudig te bereiken en altijd kunt u voor de deur parkeren. Kijk op www.rugklachtenlimmen.nl voor meer informatie en ervaring van anderen, of bel/app 06 156 83487.

Artikel geplaatst op vrijdag 29 juni 2018 - 16:17