Rodi

Volop gezelligheid in feestcafé 't karrewiel
Topentertainment tijdens kermis in Oudkarspel

John de Bever treedt op tijdens kermis in Oudkarspel. (Foto: aangeleverd)

OUDKARSPEL - De gezelligheid staat weer voor de deur, de kermis in Oudkarspel. Dat betekent vier dagen feest in 't karrewiel. Uitbaters Jan en Ingrid hebben er weer van alles aan gedaan om er weer een mooi weekend van te maken en dat zal zeker lukken .


Vrijdag 6 juli (20.00 uur) komt komt Paul Vlaar naar 't karrewiel. Overal waar Paul komt daar is het feest. Zaterdag 7 juli (20.00 uur) komen er zelfs twee zangers naar 't karrewiel: John De Bever en Jos Roozendaal. Wie kent John De Bever niet ? Hij zal vast zijn megahit 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht' zingen. Jos Roozendaal is er deze avond ook. Deze zanger weet wel hoe hij een feestje moet bouwen met zijn gezellige repertoire dat bestaat uit Hollandse hits en Engelstalige feestnummers.


Vijfkamp

Zondagmiddag 8 juli (13.00 uur) is het tijd voor de spectaculaire vijfkamp. Vanaf 14.00 uur strijden heel wat teams om de befaamde 'karrewiel-trofee'. De deelnemers krijgen weer vijf leuke onderdelen voor de kiezen. Het gebeurt allemaal op de Dorpsstraat voor het café. Kom allemaal kijken en mis niets van de spanning, actie en de vele hilarische taferelen die de vijfkamp oplevert. Dit geweldige dorpsevenement wordt mogelijk gemaakt door Westerbos Automaten, Heineken, Frank Leenstra Timmerwerken , Doekes Agrarische Dienstverlening, ERS Partyverhuur, BM Bouw en feestcafé 't karrewiel. De deelnemers dienen uiterlijk om 13.15 uur aanwezig te zijn .
Natuurlijk op de zondag ook live muziek. Zanger Robbert van der Steenhoven komt een feestje bouwen en dat kan deze zanger heel goed.
De kermis wordt maandag 9 juli (20.00 uur) in stijl afgesloten met een gala aan artiesten. Zo komt Elvis Presley (Moos Glas) een optreden geven, komt Hannie Sakes langs met Amsterdamse humor en liedjes, is Henk Naber van de partij en dan is er ook nog een mystery guest. Deze avond is ook speciaal voor de oudere jongeren onder ons. Alle dagen vrij entree!
Het wordt een dolle boel in feestcafé 't karrewiel. Jan, Ingrid en de kermiscrew wensen iedereen dan ook een bar gezellige kermis toe.
't karrewiel is te vinden aan de Dorpsstraat 719 in Oudkarspel.

Artikel geplaatst op woensdag 04 juli 2018 - 10:25