Rodi

Tienduizendste bezoeker in zwembad Waarland
Gelukkig zwemstertje verrast met presentje

De gelukkige tienduizendste bezoeker in zwembad Waarland. (Foto: aangeleverd)

WAARLAND - Zwembad Waarland verwelkomt elk jaar haar tienduizendste bezoeker met een presentje. Woensdagmiddag 4 juli kwam de nietsvermoedende gelukkige samen met haar vader en een vriendinnetje verkoeling zoeken. Ze werd door een van de medewerksters (die al twaalf seizoenen het team in de zomer versterkt) blij verrast met een presentje. Door het aanhoudende mooie weer werd het bezoekersaantal eerder bereikt dan voorgaande jaren.


Zwembad Waarland is in 1947 door vrijwilligers uitgegraven en aangelegd als openlucht zwembad. Tot de dag vandaag dankt het zwembad haar bestaan aan de inzet van vele vrijwilligers. Want daar zijn de Waarlanders goed in! De hele winter wordt door hen gewerkt aan het onderhoud en aan de vernieuwing van het bad.
Het team van Zwembad Waarland zorgt er niet alleen voor dat bezoekers veilig een verfrissende duik kunnen komen nemen, maar ook dat ze kunnen genieten van een ijsje, kopje koffie, zakje chips en snoepjes van vijf cent (zelf uitzoeken: als dat geen nostalgie is).
Een bezoek aan het mooie bad is dan ook zeker de moeite waard!

Artikel geplaatst op woensdag 11 juli 2018 - 13:43