Rodi

Een maatje minder door de beddenrace?
Rén naar Sari Fair Fashion!

NOORD-SCHARWOUDE - 'Wij van SARI Fair Fashion gaan natuurlijk allemaal kijken naar de helden en vooral heldinnen van de beddenrace. Een mooie Langedijker traditie die wij een warm hart toedragen. Met veel bewondering voor de spirit en de kracht en het doorzettingsvermogen.'


Of je nu één van de eersten bent of de allerlaatste, voor SARI Fair Fashion is elke deelnemer een kanjer. Want deze zware sport vraagt veel van de deelnemers. "Wat een prestatie! En wat een voldoening als na lang trainen een goed resultaat wordt behaald, wat een kick! En wie weet, door al dat trainen en afzien, heb je zomaar een maatje minder. Wij van SARI Fair Fashion hebben daar, voor de vrouwelijke sporters, een mooie oplossing voor. Onze winkel hangt er vol mee! Kom kijken en passen, je hebt het verdiend na al je inspanningen. Een zwierige jurk, een comfortabele pantalon, een fleurig shirt… En alles fair trade en duurzaam geproduceerd. Dat voelt toch even heel anders dan je sportoutfit."
SARI Fair Fashion Langedijk. Dorpsstraat 547 Noord Scharwoude, tel. 0226-320242. Dinsdag tot en met vrijdag 10.00 tot 17.00 uur, zaterdag tot 16.00 uur.

Artikel geplaatst op woensdag 22 augustus 2018 - 13:32