Rodi

Nieuw seizoen Dansschool Schavemaker
Open lessen en open huis

NOORD-SCHARWOUDE - Het nieuwe seizoen gaat bij Dansschool Schavemaker van start. De lessen vangen vanaf 21 september aan in Noord-Scharwoude.


Steeds meer mensen komen tot de ontdekking dat dansen een gezonde en gezellige vrijetijdsbesteding is. Het is een verrassende en aardige manier om de noodzakelijke lichaamsbeweging te combineren. Alle spieren worden erbij gebruikt en bovendien wordt geleerd wat een goede coördinatie van bewegen is! Dansen is een heerlijke ontspanning.
Tevens is dansen een prachtige gelegenheid voor het leggen van sociale contacten. Want het sociale aan dansen wordt steeds belangrijker. Dansen is leuk met elkaar omgaan, respect voor elkaar tonen.

Cursusaanbod

De navolgende curssuen worden bij Schavemaker aangeboden: Stijldansen (Ballroom /Latin, Stijldansen 55 (alleen Ballroom), Zumba Fitness en Zumba Toning, Streetdance niveau 1 en 2.
Dit jaar worden een zogenaamde ‘open lessen’ georganiseerd. Deze open les is gericht op mensen die wellicht interesse hebben een Zumba- of stijldanscursus te gaan volgen maar even willen kijken of het iets voor hen is. Wie twijfelt of dansen echt zo leuk is, is van harte welkom op de open les op zaterdag 15 september van 09.00 uur tot 10.00 uur voor Zumba Fitness en Zumba Toning. Op zaterdag 15 september en donderdag 20 september beide van 19.30 tot 20.30 uur, staat voor Stijldansen op het programma. Deelname aan deze open lessen is gratis.
Open huis

Zaterdag 15 september is er bij Schavemaker een open huis/openingsbal. Iedereen is van harte welkom. Van 21.00 uur tot 00.30 uur staat de deur open om langs te komen. Proef de gezellige sfeer en natuurlijk gaan de voetjes van de vloer om een dansje te wagen. Natuurlijk is de entree gratis!
Dansen bij Dansschool Schavemaker zorgt voor een juiste mix van inspanning en gezellige ontspanning. Doen dus, DANS de komende donkere avonden door!
Meer weten, inschrijven of weer instromen? Neem gerust contact op. Telefoon 0226-314731 of ga naar: www.dansschoolschavemaker.nl

Artikel geplaatst op woensdag 29 augustus 2018 - 12:29