Rodi

Onderscheidende mode voor man en vrouw bij Proud (Wo)Men

Par Oudejans van PROUD (WO)MEN. (Foto: aangeleverd)

NOORD-SCHARWOUDE – Herenmodezaak PROUD MEN opende in het najaar van 2016 zijn deuren aan de Voorburggracht 290 in Noord-Scharwoude. Nu, precies twee jaar later, heeft de winkel een aanzienlijke metamorfose achter de rug. “We richten ons nu op dames- en herenmode en gaan verder onder de naam PROUD (WO)MEN”, aldus eigenaresse Par Oudejans. Een frisse nieuwe look vraagt om een feestje, en daarom houdt PROUD (WO)MEN een ballonnenactie: van donderdag tot en met zaterdag mag iedere betalende klant een ballon lekprikken en in elke ballon zit een verrassing.


Par Oudejans is enorm trots op de verbouwde winkel: “Er heel veel gerealiseerd in de afgelopen maand en ik ben ontzettend blij met het uiteindelijke resultaat.” De winkel is flink onder handen genomen, zodat er duidelijk onderscheid is tussen het heren- en damesmodegedeelte. Par: “Mannen kunnen terecht in het herengedeelte, dat nog altijd de uitstraling heeft van een stoere mannenzaak. Het deel waar we de damesmode hebben hangen heeft een wat andere uitstraling gekregen, met vele witte elementen en drie eigen paskamers. Het aanbod varieert in stijl en prijsklasse, de doelgroep is gelijk aan die van de mannen: zowel een achttienjarige als een 65-plusser kan slagen in deze winkel. Je vindt hier kleding met een meerdere pasvormen voor verschillende posturen in het midden en iets hogere segment, van merken die staan voor de beste kwaliteit en een topservice. Want dat staat bij ons nog steeds op de eerste plaats.”
Het team van PROUD (WO)MEN, dat naast Par ook bestaat uit Gertruud, Esther en stagiaire Pieter, staat klaar met raad en daad. PROUD (WO)MEN is te vinden aan de Voorburggracht 290 in Noord-Scharwoude. Kijk ook eens op www.proudmen.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 11 september 2018 - 10:19