Rodi

Schaatsen met IJsclub Sint Pancras

SINT PANCRAS - IJsclub Sint Pancras organiseert voor de 35e keer schaatslessen voor de kinderen van de groepen 4 tot en met 8 van de basisscholen in Sint Pancras en omgeving. Er zijn verschillende diploma's te verdienen. De lessen op kunstijsbaan De Meent in Alkmaar gaan zaterdagochtend 13 oktober van start; de cursus bestaat uit in totaal elf bijeenkomsten.
De lessen, in kleine groepjes, worden verzorgd door vrijwilligers van de ijsclub. De groepjes worden ingedeeld op basis van ervaring. De lessen zijn op zaterdagochtend van 08.45 tot 09.45 uur. Wie wil meedoen met het jeugdschaatsen, dient lid te worden van IJsclub Sint Pancras. Een gezinslidmaatschap kost € 12,-. Download het inschrijfformulier via www.ijsclubsintpancras.nl en stuur deze geheel ingevuld naar elmabobeldijk@quicknet.nl of kom langs bij Elma aan de AVH Destreelaan 68 in Sint Pancras (vanwege werk bij voorkeur na 18.00 uur). De kosten voor het jeugdschaatsen bedragen € 44,- lesgeld per kind plus de €12,- voor het lidmaatschap. Graag vóór 1 oktober aanmelden. Zaterdag 6 oktober is er een informatiebijeenkomst; meer informatie hierover ontvangt men bij inschrijving. De lessen worden afgesloten met een diploma-uitreiking, zaterdag 22 december.

Volwassenen

IJsclub Sint Pancras biedt komende winter tevens schaatslessen aan voor volwassenen en de oudere jeugd; ook deze zijn op De Meent, op vrijdagavond van 19.30 tot 20.30 uur. De groepen worden op niveau ingedeeld en de eerste les is vrijdag 20 oktober (in totaal tien keer). Graag opgeven vóór 25 september. De kosten voor het lessenpakket (entreekosten kunstijsbaan niet inbegrepen) bedragen € 26,- plus een verplicht lidmaatschap van IJsclub Sint Pancras à € 12,-. Voor de jeugdschaatsers (tot achttien jaar) is het bedrag € 20,- plus een verplicht lidmaatschap van IJsclub Sint Pancras à € 12,-. Bij meerdere deelnemers uit één gezin zijn de lidmaatschapskosten slechts één keer van toepassing.
Meer weten of aanmelden? Mail naar primagoed@hetnet.nl of kijk op www.ijsclubsintpancras.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 14 september 2018 - 10:40