Rodi

Hollandse nuchterheid en Chinese filosofie
Acupunctuur Jan Oud

Jan Oud maakt gebruik van zijn vele specialisaties. (Foto: aangeleverd)

REGIO - In zijn praktijken in Noord-Scharwoude en Kolhorn maakt acupuncturist Jan Oud naast fysio- en manuele therapie gebruik van zijn vele specialisaties op het gebied van sportblessures, allergieën, pijnbestrijding, rookverslaving en dry needling.


“Ik heb een goede methode ontwikkeld om deze therapieën te combineren en zo tot een nog beter en sneller resultaat te komen", zegt hij. “Niet alleen het symptoom van een blessure zoals pijn, zwelling of bewegingsbeperking wordt aangepakt maar ook eventuele onderliggende energietekorten waardoor de blessure veel sneller herstelt." Bij een behandeling worden hele dunne naaldjes vrijwel pijnloos op specifieke energiepunten geplaatst waarbij meer dan 50 klachten kunnen worden behandeld zoals tenniselleboog, schouder- en knieklachten , rug- en nekklachten, migraine, vermoeidheid, slaapstoornissen, gewrichtsklachten, darmklachten, rookverslaving, overgewicht, eczeem, stress, hooikoorts, overgangsklachten et cetera..

Veilig en pijnloos

Jan Oud: "Allerlei oorzaken, zowel lichamelijk als emotioneel, kunnen de energiestroom in het lichaam verstoren waardoor klachten ontstaan. Door behandeling van de acupunctuurpunten kan de energiestroom zich herstellen en klachten verdwijnen of verminderen. De acupunctuurpunten kunnen ook met een laser worden behandeld, hetgeen een veilig en volledig pijnloos alternatief is. Vooral voor kinderen of mensen met angst voor naaldjes is het een uitkomst. Met een computergestuurd meetsysteem kan precies worden aangetoond waar de energie verstoord is en waardoor de klachten zijn ontstaan."
Alles over acupunctuur en wat ermee behandeld kan worden is te lezen op www.acupunctuuroud.nl. De behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed wanneer men aanvullend verzekerd is. Voor vragen en het maken van een afspraak, bel 06-13764813. E-mail : acupunctuuroud@planet.nl

Artikel geplaatst op woensdag 19 september 2018 - 10:53