Rodi

Fair-NU in vogelvlucht te bekijken

Fair-Nu is vanaf heden ook online van binnen te bekijken met de 360-graden view van Google. (Foto: aangeleverd)

NOORD-SCHARWOUDE - Na de volledige restyling van de Wereldwinkel dit voorjaar, met een uitbreiding van het assortiment, een prachtige vloer en een nieuwe inrichting, heeft Fair-NU voor iedereen die de winkel nog niet heeft bezocht een leuk nieuwtje. Vanaf deze week is de winkel ook online van binnen te bekijken met de 360-graden view van Google.
Je stapt als het ware zo de winkel binnen vanaf de straat en ziet letterlijk wat voor leuke cadeaus, (h)eerlijke producten en accessoires Fair-NU verkoopt. Leuk als eerste impressie en ter inspiratie voor dat ene leuke cadeau voor een vriend, vriendin of gewoon lekker voor jezelf. Kijk daarvoor eens op www.fair-nu.nl/fair-nu/kijkje-in-de-winkel.
Handig voor wie toch aan het 'online shoppen' is: op de website kunnen kerstpakketten naar keuze worden samengesteld, of een pakket met voor elk wat wils. Denk hierbij aan een leuke kerstattentie, een speciaal kerstcadeau, een paar producten voor in een kerstpakket of een volledig kerstpakket. Ga met Fair-NU een stressvrije kerst tegemoet. Bestel tijdig!
Meer weten over de mogelijkheden of behoefte aan persoonlijk advies? Kom langs bij Fair-NU aan de Dorpsstraat 589 in Noord-Scharwoude, bel 0226-321381 of kijk op www.fair-nu.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 19 september 2018 - 11:26