Rodi

Modeshow bij SARI Fair Fashion

NOORD-SCHARWOUDE - Het was een zomer om niet snel te vergeten. Ongekend qua temperatuur en duur. Ook zo heerlijk buiten geleefd in de meest zomerse kleding, zonder plu of regenpak voor-je-weet-maar-nooit? Lange avonden buiten gezeten en gegeten? Het kon niet op! Maar bij het zien van de nieuwe collectie in al die prachtige warme kleuren, kijkt SARI Fair Fashion uit naar de tijd die voor ons ligt. Want wat hangt het allemaal weer mooi in de winkel. Een feest voor het oog

.
Zonnebloemgeel, asteroranje, heidepaars, dahliarood… WAUW, wat een kleurenpalet deze herfst! "Prachtige vesten en vestjasjes van Araña, je weet niet wat je ziet en voelt, zó zacht", zegt Joke Tanja van SARI Fair Fashion. "Van wol van de alpaca, je weet wel, dat lama-achtige schaap (of andersom) uit de Andes, met veel liefde en aandacht gemaakt door mannen en vrouwen uit Bolivia en Peru. Voor deze makers zelf is ook liefde en aandacht: eerlijke handel, eerlijk materiaal in de prachtige kleuren van de herfst. En in een jurk of tuniek van onze favoriete merken Madness, Armedangels, Minu en Thought, word je heel vrolijk, niks najaarsblues. Prachtige sieraden van Kazuri uit Kenya, of een shawl uit Bangladesh maken het helemaal af. Ook panty’s en maillots in de goede kleuren. Van top tot teen duurzaam bij SARI. Kom maar kijken. En neem je zus, je moeder, je dochter, je vriendinnen allemaal mee."
Zaterdag 29 september staat Sari om 13.30 en 15.00 uur volledig in het teken van een modeshow. Kom kijken aan de Dorpsstraat 547 in Noord Scharwoude. Geopend: dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdag tot 16.00 uur. www.sari-fairfashion.nl. tel. 0226-320242.

Artikel geplaatst op woensdag 26 september 2018 - 13:57