Rodi

Nieuwe najaarscollectie bij Yvon’s bodyfashion

Yvon's bodyfasion biedt voor ieder wat wils. (Foto: aangeleverd)

NOORD-SCHARWOUDE - Triumph, Mey, Felina, Anita, Chantelle, Rosa Faia, Passionata, Sloggi, Maidenform en Sapph. Het zijn de lingeriemerken die dit najaar weer volop aanwezig zijn in de collectie van Yvon’s bodyfashion.


Of men nu op zoek is naar een beha met beugel, zonder beugel, met voorgevormde cups of gemaakt van kant, voor ieder is er wat wils. Het blijft een uitdaging van Yvonne en haar medewerksters om steeds de juiste beha voor de juiste vrouw te vinden. Een beha mag niet gevoeld worden, moet goede ondersteuning bieden en een mooie vorm geven. Het laatste is belangrijk omdat bovenkleding dan ook mooier staat. Dit seizoen hangen er weer mooie beha’s en sets in de winkel in onder andere de warme najaarskleuren groen, antraciet, marine en fuchsia. Op het gebied van shapewear, oftewel corrigerende ondermode zijn de mogelijkheden ook eindeloos. Een topproduct op dit gebied is de body van Maidenform. Deze body is licht corrigerend, mooi glad afgewerkt, zorgt voor een mooi silhouet en draagt bovendien zeer prettig.

Aanbieding

Uiteraard kan de klant ook voor de nieuwe collecties herenondermode, nachtkleding en kinderondermode bij Yvon’s terecht. Zo zijn er voor de dames nu ook mooie nachthemden en pyjama’s van het merk Mey verkrijgbaar en kan men voor de kinderen kiezen uit het stoere en kleurrijke kinderondergoed van het merk Claesen’s. Ten slotte heeft Yvon’s bodyfashion tot en met volgende week een aantrekkelijke aanbieding: bij besteding vanaf 50 euro ontvangt men een mooie glanspanty van het merk Kunert, ter waarde van €9,- cadeau. Voor meer info: www.yvonsbodyfashion.nl

Artikel geplaatst op woensdag 26 september 2018 - 13:54