Rodi

Restaurant De Burg opnieuw podium voor Palpita
Prachtige fadomuziek tijdens driegangen menu

Palpita. (Foto: aangeleverd)

NOORD-SCHARWOUDE - De Koepelzaal van Restaurant De Burg in Noord-Scharwoude is zondag 14 oktober opnieuw het podium voor het zeer succesvolle fadotrio Palpita. Met prachtige muziek als de vertolking van het Portugese levenslied brengen zangeres Merel Rumping, de Portugese gitarist/zanger Antonio Costa en gitarist/zanger Ralph Bijvoet de aanwezige gasten ongetwijfeld weer in vervoering.


De fadoklanken van Palpita in combinatie met een heerlijk driegangen menu staan evenals de voorgaande optredens in genoemd restaurant weer garant voor een fantastisch evenement.
Palpita bracht bij de vorige muziekdiners de uitverkochte Koepelzaal geheel in Portugese sferen. Luisteren naar fadomuziek is als een bezoek aan Lissabon, het ontmoeten van de Portugese bevolking. Zoals gezegd staat Fado voor het Portugese levenslied, waarbij de zang en het instrumentale tot een pakkend en emotievol geheel wordt gesmeed.
De kosten voor het muziekdiner bedragen 39,50 euro p.p. De liefhebbers van de combinatie van prachtige fadomuziek en een heerlijk menu zullen ongetwijfeld weer blij worden verrast. Het muziekdiner begint om 17.00 uur en duurt tot circa 20.30 uur.
Gezien de grote belangstelling bij de vorige optredens van Palpita is tijdig reserveren gewenst. Voor meer info, bel 0226-321321 of kijk op www.deburg.nl en www.palpitafado.com

Artikel geplaatst op woensdag 03 oktober 2018 - 08:44