Rodi

Spirituele beurs in Het Behouden Huis
Tiende editie op stapel

Voor de tiende keer is er een spirituele beurs in Het Behouden Huis. (Foto: aangeleverd)

OUDKARSPEL - Ze zijn bij Het Behouden Huis zo trots als een pauw. Sinds april 2014 organiseren zij in Oudkarspel de spirituele familiebeurs. De tiende editie op zondag 14 oktober komt eraan en tijdens deze beurs wordt flink uitgepakt door middel van een loterij met leuke prijsjes.


"Keer op keer ontmoeten wij weer nieuwe therapeuten, masseurs, coaches, behandelaars en inzichtgevers. Wij nodigen ze uit, na een kennismakingsgesprek, om zichzelf te presenteren op de beurs. Dat is voor vele 'net beginnende' zzp’ers best een drempel om te overwinnen. Kom naar buiten en laat zien wie je bent, geen poespas, maar gewoon oprecht jezelf laten zien! Onze beurs heeft een goede sfeer, wij werken als een grote familie samen om de deelnemers en bezoekers een welkom gevoel te geven zodat je met jouw vragen of interesse je op je gemak voelt. Als je het even niet weet dan ben ik er altijd om je een advies te geven bij wie je misschien het beste terecht kunt. Dat is voor mij belangrijk om te vermelden. Want op een spirituele beurs ben je soms als een kuiken zonder moeder en heb je even duwtje in de juiste richting nodig om je pad weer te kunnen volgen of een bemoedigend woord om vol te houden en door te gaan", aldus organisatrice Nicole van Olderen.
"Hartelijke dank aan alle bezoekers, deelnemers en media want met elkaar hebben wij dit bereikt. Samen hebben wij de spirituele familiebeurs gemaakt tot wat het nu is geworden. Zondag 14 oktober is het feest!"
Kijk voor de volledige lijst met deelnemers op www.nickysplace.nl/beurs, of bel voor informatie naar Nicole van Olderen 06-41041509

Artikel geplaatst op woensdag 03 oktober 2018 - 09:10