Rodi

Derde editie 'In en om het Huis'
Ant. Duijn Keukens en De Spinde meubelen maken zich op voor interieurevent

Kok Duncan maakt een lekker hapje klaar in een van de keukens van Ant. Duijn. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD – Na twee geslaagde edities maken Ant. Duijn Keukens en De Spinde meubelen zich op voor de derde editie van 'In en om het Huis', het evenement voor iedereen die bezig is met een verbouwing, restyling of nieuw huis.
Ook dit jaar zijn alle ingrediënten voor een geslaagde dag weer aanwezig. Met mensen uit verschillende beroepsgroepen kunnen bezoekers met vele vragen terecht tijdens 'In en om het Huis'. Het evenement wordt voor het derde jaar op rij georganiseerd door Ant Duijn Keukens en De Spinde meubelen. "Het begon op vier locaties, maar dat was te verspreid", vertelt Marjon Duijn van het Heerhugowaardse keukenbedrijf. "Nu is het voor het tweede jaar met groot succes op twee locaties."

Kwalitatief maar laagdrempelig

Het belangrijkste tijdens het evenement is dat regionale bedrijven laten zien waar ze sterk in zijn. "Mensen die niet weten hoe ze moeten verbouwen kunnen hier terecht; het is een verzamelplek van vakmensen", vervolgt Duijn, die met de Winterfair de nodige ervaring heeft met het organiseren van evenementen. Toen De Spinde bij het keukenbedrijf aanklopte om samen iets te organiseren werd daar dus positief op gereageerd. Iedereen die wil verbouwen of veranderen in huis maar niet goed weet waar te beginnen, doet er goed aan zondag 7 oktober langs te komen en zich van het juiste advies te laten voorzien. Er is ijs voor de kinderen en bij mooi weer komt er ook een springkussen. Marjon Duijn: "Het is laagdrempelig, we voorzien mensen van een hapje en een drankje en bezoekers krijgen een leuke goodybag mee naar huis."
'In en om het Huis" is zondag 7 oktober van 11.00 tot 17.00 uur bij Ant. Duijn Keukens aan de Hasselaarsweg 21 en bij De Spinde meubelen aan de Galileistraat 3 in Heerhugowaard.

Artikel geplaatst op vrijdag 28 september 2018 - 09:10