Rodi

Gratis egaliseren PVC vloer bij Frenk Stoop

(Foto: aangeleverd)

ZUID-SCHARWOUDE - Wie overweegt een nieuwe vloer aan te schaffen doet er goed aan om eens in de showroom van Frenk Stoop te komen kijken. Wat direct opvalt is de enorme keuze in pvc-vloeren. Frenk: "Het aanbod is enorm groot en wij selecteren de mooiste, kwalitatief en milieutechnisch de beste stroken voor u."
Frenk Stoop is hoofddealer van Modueleo en Forbo; het ene merk wordt in België gemaakt en het andere in Nederland. Volgens Frenk draagt dat zorg voor een verantwoord product. "Ons motto: de beste merken en eersteklas vakwerk tegen scherpe tarieven. En dat eersteklas vakwerk begint bij de ondervloer. Vloeren worden bij ons altijd geëgaliseerd. Dit betekent dat er een dun laagje vloeibaar cement wordt aangebracht, zodat de ondervloer er superstrak bij ligt. Want dat levert uiteindelijk het mooiste eindresultaat op."
Frenk komt altijd bij zijn klanten thuis de vloer inspecteren. "Wij hebben een team van drie goede eigen stoffeerders die dit vak tot in de puntjes beheersen. Bovendien hebben we professioneel gereedschap, zoals een egalinepomp. Hierdoor kunnen wij een zeer strakke ondervloer maken. Vakwerk en ambachtelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Omdat wij onze egaline groot inkopen, laten we de klant hiervan mee profiteren.

Gratis egaliseren

Het egaliseren is tot en met november gratis. Dit betekent dat alle pvc-vloeren (vanaf €54,95 per vierkante meter inclusief egaliseren) geleverd worden inclusief een gratis superstrak geëgaliseerde ondervloer. De korting bedraagt €7,50 per vierkante meter. Actie geldt vanaf 35 vierkante meter. Frenk Stoop, de specialist in pvc-vloeren, is te vinden aan de Dorpsstraat 368 in Zuid-Scharwoude. Kijk ook eens op www.frenkstoop.nl en Facebook.

Artikel geplaatst op maandag 08 oktober 2018 - 10:19