Rodi

- Advertorial -
Suzan, uw medisch pedicure in Sint Pancras

Suzan verzorgt voeten en behandelt alle voorkomende voetproblemen. (Foto: aangeleverd)

SINT PANCRAS - Sinds de opening van Gezondheidscentrum De Vroonen heeft Suzan Golkhah daar haar pedicurepraktijk. Suzan is gediplomeerd medisch pedicure; voor de diabetische, reumatische, spastische, verwaarloosde of oudere voet bent u bij haar in vertrouwde handen.
Suzan verzorgt uw voeten en behandelt alle voorkomende voetproblemen: likdoorns, overtollig eelt, kloven, en nagelaandoeningen zoals ingroeiende nagels of kalk- of schimmelnagels. Ze werkt uitsluitend met professionele apparatuur, zoals een pedicuremotor met spraytechniek. Met deze techniek wordt de huid gekoeld met een speciale vloeistof, waardoor het frezen van de huid vrijwel pijnloos is. Suzan is KRP-geregistreerd; ze is aangesloten bij HONK Ketenzorg en bij de landelijke brancheorganisatie ProVoet. Bij een medische indicatie wordt preventieve voetzorg in de meeste gevallen geheel vergoed door de zorgverzekering.

Geen 'probleemvoeten'?

Ook als u geen echte voetproblemen heeft, kunt u bij Suzan terecht voor een pedicurebehandeling of cosmetische voetverzorging. Wat te denken van een French Pedicure om de voeten wat extra in het zonnetje te zetten, of een cosmetische spabehandeling voor een ontspannend rust- en verzorgingsmoment. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende kennismaking, of beter nog, maak een afspraak en ervaar het genot van een goede pedicurebehandeling.
Suzan heeft zowel in Gezondheidscentrum De Vroonen als in Heerhugowaard haar eigen praktijk; behandeling aan huis is ook mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.suzanpedicure.nl.

Artikel geplaatst op maandag 08 oktober 2018 - 11:50