Rodi

- Advertorial -
Beautiful Sense viert feest

Anouk Michies in haar salon. (Foto: aangeleverd)

ZUID-SCHARWOUDE - Schoonheidssalon Beautiful Sense bestaat in oktober vijf jaar en dat wil eigenaresse Anouk Michies graag met haar klanten vieren. "Ik ben begonnen met de schoonheidssalon met als doel om uw huid te verbeteren, maar u ook ontspanning te geven in het drukke leven. Even een heerlijk relaxt momentje waarin u lekker tot rust komt en ondertussen geniet van uw behandeling."
"In de zeventien jaar dat ik nu schoonheidsspecialiste ben, ben ik erachter gekomen dat behalve een goede verzorging ook voeding en leefstijl een grote invloed heeft op een mooie en gezonde huid. Stress en/of een ongezonde leefstijl kan bijvoorbeeld zorgen voor rosacea of acne. Het is dus belangrijk om verder te kijken dan de huid en hierdoor ben ik me gaan verdiepen in voeding en ben ik ook afgestudeerd in orthomoleculaire therapie (voedingsleer). Zodoende kan ik u ook adviseren op welke manier uw leefstijl en voedingspatroon een effect heeft op uw huid, dit gecombineerd met de behandeling zorgt voor een optimaal resultaat."
Wie in oktober of november een afspraak maakt voor een behandeling, krijgt bij inlevering van de voucher een korting van vijftien procent. Mail voor een afspraak naar anoukbes@hotmail.com of bel naar 06-23860612.

Artikel geplaatst op dinsdag 09 oktober 2018 - 09:31