Rodi

Gratis oogmeetweken bij Keiser Optiek

ZUID-SCHARWOUDE - Wie twijfelt aan zijn of haar zicht in de verte of van dichtbij is van harte welkom bij de gediplomeerde opticiens van Keiser Optiek voor een vakkundige oogmeting.


Er wordt gekeken naar het zicht in de verte, de leessterkte, de samenwerking tussen de ogen en de oogdruk. Zo nodig houden de opticiens ook rekening met specifieke werkafstanden voor bepaalde hobby’s of werkzaamheden zoals laptop, tablet, pc of muziekinstrument. Als de meting is afgerond dan laten ze het verschil in kijken zien. Uiteraard wordt men hierin uitgebreid geadviseerd. De klant krijgt alle mogelijkheden te horen, vertebril, leesbril, multifocaal, uitstellen, af en toe dragen of juist de hele dag, of misschien wel contactlenzen. En bij elke mogelijkheid worden ook de voor- en nadelen toegelicht. Bij eventuele afwijkende meetresultaten wordt naar de huisarts doorverwezen.
Dus profiteer van de gratis oogmeetweken van Keiser Optiek. Voorburggracht 172 in Zuid-Scharwoude. Telefoon: 0226-312390. Email: info@keiseroptiek.nl

Artikel geplaatst op dinsdag 30 oktober 2018 - 15:12