Rodi

Kerst bij Life & Garden

Voor een sfeervolle kerst moet je bij Life and Garden zijn. (Foto: aangeleverd)

ZUID-SCHARWOUDE - Life & Garden presenteert met trots zijn nieuwe kerstshow, met voor ieder wat wils en diverse alternatieven voor de 'standaard' kerstboom.


Om te beginnen een robuust landelijk thema, 'Natuurlijk Goud', met de natuurlijke matte kleuren zoals groen en goud in een vintagelook en met decoratiematerialen in hout zoals sterren, paddenstoelen en meer. 'Wintergloed' is een winters thema met een romantische, landelijke stijl met sprekende kleuren zoals blauw en prachtig koper in combinatie met warme witte tinten. 'Witte Winters' mag zeker niet ontbreken als thema: natuurlijke materialen gecombineerd met de kleuren ijsblauw en zilver. Het thema 'Echt Kerst' staan voor traditionele kleuren als wit, rood en groen die perfect passen in warme, huiselijke sferen. Om het huis extra comfortabel te maken heeft Life & Garden kussens en plaids in diverse maten kleuren.
De doe-het-zelf-artikelen hebben een eigen afdeling gekregen, zodat men naar hartenlust zijn eigen arrangementen, kransen en andere kerstversieringen kan maken. Niet te vergeten is er een grote keuze in kerst(led)verlichting om de sfeer te verhogen. Medewerkers van Life & Garden staan met raad en daad klaar. Bij Life & Garden kan men tevens terecht voor een royale keuze in beplanting voor zowel binnen als buiten.
Kom langs aan de Potjesdam 1 in Zuid-Scharwoude en proef de sfeer! Kijk ook eens op www.lifeandgarden.com.

Artikel geplaatst op maandag 05 november 2018 - 09:57