Rodi

Muziekdiner met BluVelvet in De Burg

BluVelvet. (Foto: aangeleverd)

NOORD-SCHARWOUDE - Na vorig jaar een spetterend optreden te hebben verzorgd tijdens het muziekdiner brengt de band BluVelvet zondag 25 november de Koepelzaal in restaurant De Burg in Noord-Scharwoude ongetwijfeld weer in nostalgische sferen.


Prachtige nummers uit de jaren '60 en '70 staan op het repertoire van de zevenkoppige band, met als pareltjes de zangeressen Jonne en Esther. Samen met leadzanger Ralph staan zij garant voor heerlijke meerstemmige nummers van onder anderen Bonnie Riatt, Carl King, Norah Jones, maar ook van The Eagles, Santana, Fleedwood Mac, Amy Winehouse, Eric Clapton en Rod Stewart.
BluVelvet grijpt dus wat muziekkeus betreft terug naar voornamelijk de jaren '60 en '70. Melodieuze folk, blues, rock, country, americana en soul, passeren op gevarieerde wijze de revue. Kortom, prachtige luistermuziek, maar ook steviger werk waarop heerlijk gedanst kan worden.
Wie wil gaan genieten van een heerlijk drie gangenmenu in combinatie met prachtige livemuziek wordt geadviseerd tijdig een tafeltje te reserveren. Het programma start om 17.00 uur en duurtl tot ongeveer 20.30 uur. De kosten bedragen 39,50 euro per persoon. Reserveren kan via www.deburg.nl en via telefoonnummer 0226-321321.

Artikel geplaatst op woensdag 07 november 2018 - 16:47