Rodi

Gratis wintercheck en open dag bij Edward Smit Auto’s

OUDKARSPEL - Edward Smit Auto’s houdt een open dag met gratis wintercheck. Het autobedrijf aan de Berrie 4 in Oudkarspel (op het industrieterrein Breekland) bestaat inmiddels al weer vijftien jaar. Edward Smit Auto’s laat op deze dag de bezoeker kennismaken met zijn bedrijf. Alle bezoekers die zaterdag 17 november op de open dag een kijkje komen nemen krijgen diezelfde dag een gratis wintercheck voor hun auto aangeboden!


Deze wintercheck wordt door de werkplaatsmedewerkers grondig uitgevoerd. Zo wordt onder meer het oliepeil nagekeken, net als de accu, het antivries, de bandenspanning/profiel, de koelvloeistof, de ruitensproeiers, de lampen et cetera. Met andere woorden, terwijl de klant rustig rond kan kijken in de fraaie showroom met blinkende bolides, krijgt de auto een inspectie of deze klaar is voor de winter. Gratis en voor niets!

Straatje staatsloten

Ook is deze dag Nico Kolleman van Autorestyling Elburg aanwezig. Hij biedt de mogelijkheid om kleine deukjes uit de auto te halen door middel van uitdeuken zonder spuiten. Dit wordt deze dag aangeboden tegen een gereduceerd tarief. En daar houdt het nog niet bij op. Want naast de gratis wintercheck krijgen alle bezoekers op zaterdag 17 november bij aankoop van een occasion ook nog eens een straatje staatsloten, ter waarde van € 150 aangeboden. Wie weet wordt wel de 1 miljoen of meer gewonnen! Edward Smit en Alain Steenman(sales) laten graag de uitgebreide collectie occasions zien en informeren de bezoekers over de mogelijkheden.

Betrouwbaar

Edward Smit Auto’s heeft in zijn vijftienjarig bestaan inmiddels een geweldige en zeer betrouwbare naam opgebouwd en staat bekend om zijn fraaie dealer-occasions tegen uiterst scherpe prijzen. In de moderne werkplaats kunnen alle merken auto’s in onderhoud worden genomen en bij reparatie krijgt de klant een gratis leenauto ter beschikking. Vooraf doet Jacco Schaap (chef werkplaats) altijd een prijsopgave. Bij Edward Smit Auto’s ontvangt men nog een ouderwetse service en een persoonlijke benadering.
Alleen al daarom is een bezoek op zaterdag 17 november aan te raden. Niet alleen voor de mooie auto’s, de koffie met wat lekkers, maar natuurlijk ook voor de gratis wintercheck!
Klanten worden van harte verwelkomd op 17 november tussen 10.00 en 17.00 uur.

Artikel geplaatst op woensdag 14 november 2018 - 09:08