Rodi

Touch of Toto live in Concordia

NOORD-SCHARWOUDE - Partycentrum Concordia in Noord Scharwoude organiseert in de maanden oktober, november en december drie Tribute concerten onder de titel 'Live@Saturday Night'. Concordia werkt hiervoor samen met het Heerhugowaardse artiesten- en evenementenbureau Partybookers.nl, dat al ruim tien jaar boekingen verzorgt voor tal van bekende Nederlandse artiesten.


Zaterdag 24 november staat de Gelderse formatie Touch of Toto op het programma. 'Holld the Line', 'Rosanna', 'Africa', 'Pamela', 'Stop Lovin’ You', 'I’ll Be over You' – allemaal songs van de Amerikaanse groep Toto. De band bouwde een wereldrepertoire op met liedjes die iedereen kent. Touch of Toto is een Nederlandse tributeband, die het werk van Toto speelt. De achtkoppige formatie brengt de hits van Toto met bezieling en een groove die het origineel knap benadert. Dankzij onder meer dubbele keyboards, percussie en veel zangstemmen wordt de karakteristieke Toto-sound geëvenaard. Kortom, dat wordt swingen en meezingen.
Tickets voor deze avond zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor slechts €10,- bij Partycentrum Concordia en de Primera-winkels in Langedijk en Heerhugowaard. Online bestellen kan via www.partycentrumconcordia.nl. Tickets aan de deur kosten €15,-. En noteer alvast in de agenda: zaterdag 15 december is er de Tribute to the Blues Band.

Artikel geplaatst op vrijdag 16 november 2018 - 15:04