Rodi

Wanddecoratie-expert Posters.nl vestigt zich in Langedijk

Posters.nl timmert al vijf jaar succesvol aan de weg als dé webwinkel met een zeer ruime en betaalbare keuze aan posters, wissellijsten, kunstdrukken, muurstickers en fotobehang. (Foto: aangeleverd)

BROEK OP LANGEDIJK - Posters.nl, dé online expert op het gebied van onder meer posters, fotobehang en wissellijsten, is – samen met haar moederbedrijf Hole in the Wall BV – verhuisd naar een nieuwe locatie in Broek op Langedijk. Dit wordt van 23 tot en met 25 november gevierd met een eenmalige Mega Magazijn Leegverkoop.


Posters.nl timmert al vijf jaar succesvol aan de weg als dé webwinkel met een zeer ruime en betaalbare keuze aan posters, wissellijsten, kunstdrukken, muurstickers en fotobehang. De inmiddels bij velen bekende webshop is eind 2017 overgenomen door de in Broek op Langedijk gevestigde groothandel Hole in the Wall. De kennis over wanddecoratie was op dat moment al ruimschoots aanwezig binnen het bedrijf: Hole in the Wall bestaat dit jaar dertig jaar en is al twee decennia marktleider in de Benelux op het gebied van distributie van posters, merchandise en mokken van bekende licenties als Star Wars, Pokémon, de Minions, Harry Potter en Nintendo. Het bedrijf mag de bekende Harry Potter pop-up store in Utrecht dan bijvoorbeeld ook tot haar trouwe klantenkring rekenen.

Gepersonaliseerde fotocadeaus

De overname van Posters.nl was niet de enige mijlpaal, want per 1 november is de familie verder uitgebreid met een nieuwe (op de zakelijke markt gerichte) loot aan de stam: SomethingRed. Met de komst van deze expert in promotionele en gepersonaliseerde fotocadeaus, waaronder fotomokken, puzzels en telefoonhoesjes worden de mogelijkheden qua productaanbod eindeloos, en de productiecapaciteit in eigen huis verder uitgebreid. De zakelijke webshop SomethingRed.nl gaat begin 2019 online.
Het moge duidelijk zijn: het gaat uitstekend met Hole in the Wall en haar dochterbedrijven. Een trotse directeur Greg Burrell: "Door goede connecties met internationale licentiepartners en oog voor hypes weten wij steeds weer als één van de eersten in te springen op de meest actuele trends. Er wordt intern snel geschakeld, waardoor wij bijvoorbeeld de zeer gewilde officiële licentie voor Fortnite t-shirts hebben weten te bemachtigen."
De feestelijke Mega Magazijn Leegverkoop – met een ruime keuze uit wanddecoratie en merchandise van populaire merken – vindt plaats in het voormalige magazijn aan de Dulleweg 17 in Broek op Langedijk, vrijdag 23 tot en met zondag 25 november van 08.00 tot 18.00 uur.

Artikel geplaatst op maandag 19 november 2018 - 13:03